Noha nagyon büszke párjára és épp olyan szerelmes, mint egy tinédzser, ám amennyire csak tudja, szeretné védeni magánéletét Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás úgy érzi, ez a kapcsolat más, mint az eddigiek, éppen ezért nem is szeretné elkövetni azokat a hibákat, amelyeket korábban elkövetett.

A 2020-a Sztárban sztár győztesének szívét egy kisgyermekes anyuka rabolta el, akivel szerelmüket jobbára a négy fal között élik meg.

Tavaly áprilisban találkoztunk és azóta csak mélyülnek az érzéseink. Kimondhatom, hogy komoly a kapcsolatunk és szerelmesek vagyunk egymásba. Igazán boldogok vagyunk. (...) Talán életemben ez az első olyan kapcsolatom, amiben nincsenek elvárások. Megértjük egymást, egy szinten vagyunk, és szabadnak érzem magam. Még nem költöztünk össze és nem is sürgetjük a dolgot. Most azt érzem, hogy szabadok vagyunk a kapcsolatban, nincsenek korlátok, mégis minden a jó irányba halad

– magyarázta bimbózó kapcsolatáról a Ripostnak Szabó, aki úgy érzi, az igazit találta meg. Szerelméről, Berniről egy képet is mutatott a közösségi oldalán, melyet ide kattintva érhet el. Csak ritkán oszt meg közös fotókat, ám most kivételt tett.

Az énekes-harmonikás korábban is alkotott már egy párt kisgyermekes anyukával, hiszen egyáltalán nem zavarja, ha a párjának már van gyermeke.

Soha nem zavart, ha egy nőnek volt gyermeke. Nagyra tartom, ha valaki jó anyuka... Szeretem a gyerekeket és ők is engem

– szögezte le a lapnak a zenész.