Komoly aggodalmat ébresztett követőiben tegnapi Instagram-bejegyzésével Britney Spears. Az énekesnő azt újságolta el a közösségi oldalán, hogy családja egy új taggal bővült: egy aranyos kiskutyát vett magához, ám rajongói szerint a poszt nem is az eb bemutatásáról, hanem sokkal inkább a popdíva szakításáról szól.

Spears még 2016-ban szeretett bele a fiatal személyi edzőbe, Sam Asghariba. Eljegyzésükre tavaly szeptemberben került sor, s bár az utóbbi időben boldogabbnak tűntek, mint valaha, a rajongók arra gyanakodnak, hogy kapcsolatuk mostanra zátonyra futott – írja a Daily Star.

Hálát adok a kutyákért. Szerintem kivételes állatok. S bár életem során két kutya is megtámadott, még mindig ragaszkodom hozzájuk. (...) Több házikedvencem is van, de ő, a kiskutyám nagyon édes. Még ugatni sem hallottam őt soha! Az én kutyáim hihetetlenül értékesek... Gyerekkoromban nagytestű kutyáink, németjuhászaink voltak. (...) Ami azt illeti, elég nehezen tudok megbízni az emberekben, de Sawyer mellett már az első 9 másodpercben sokkal szeretettebbnek éreztem magam, mint bármelyik férfi mellett, akivel eddig együtt voltam... Nem sz.roznak, nem beszélnek. Csak azért véd engem, mert szeret engem. Az ilyesfajta szeretet nem az erőviszonyokról, a szexről, a vágyról vagy a pénzről szól. Bárkivel elbánna, aki kikezd velem. Olyan, mintha ő lenne a harmadik fiam

– olvasható az énekesnő bejegyzésében, aki többek között arról is írt, hogy 8 hónapos kiskutyája, Sawyer vad oroszlánként kezd el viselkedni, ha valaki belép a szobájába.

Spearstől több követője is megkérdezte, hogy hogy lehet az, hogy vőlegénye, Asghari ezeket nem érezteti vele.

Sam iránt már nem érzel így? De értem én. A kutya sokkal jobb nála

– írta az egyik Instagram-felhasználó.