Hatalmas port kavart a napokban a hír, miszerint csaknem öt év randizás után Sam Asghari eljegyezte Britney Spearst. A 39 éves popdíva az Instagram-oldalán újságolta el határtalan boldogságát, ennek apropójából pedig úgy gondoltuk, összeszedünk néhány érdekességet a 27 éves fiatalemberről, akivel az énekesnő hivatalosan is összekötné életét.

Az iráni származású színész, személyi edző, aki egyébként 12 évvel fiatalabb az énekesnőnél, a Men's Health magazinnak néhány nappal ezelőtt adott interjút, melyben – szűkszavúan ugyan, de – többek között arról is beszélt, hogyan élte meg az elmúlt években, hogy szerelme apja, Jamie Spears basáskodott felettük. Kiderült, hogy a nehéz időkben is arra törekedett, hogy boldoggá tegye kedvesét, aki imád sportolni. Az izzasztó edzéseket nagyrészt együtt csinálják végig: teniszezni, pingpongozni és jógázni is rendszeresen szoktak.

Sokan nem is értik, hogy Britney őrülten szeret sportolni. Állandóan versenyzünk egymással, de igyekszem nem túlzásba vinni. Nem azért, mert nő, vagy mert gyengébb nálam, mert amúgy egyáltalán nem gyengébb. De három lánytestvérem van, tudom, hogy kell velük bánni és nem akarok neki fájdalmat okozni. Szeretünk jógázni, Britney nagyon hajlékony és kitartó, a lábaimon is képes kézen állni, könnyedén megtartja magát. Nem vagyok jó ebben, de ő szereti ezt csinálni, és azt akarom, hogy boldog legyen. Mindenben benne vagyok, ami boldoggá teszi őt.

– szögezte le Asghari, aki a sok mozgás mellett szigorú diétát követ.

A színész, személyi edző erről is a Men's Healthnek beszélt korábban.

Az étrendem nagyon egészséges, úgy 95 százalékban csak egészségesen étkezem, szigorúan tartom is magam ehhez. Csak ritkán csábulok el. Kerülöm a feldolgozott élelmiszereket.

– magyarázta. A riportból kiderül az is, hogy mindennap hétkor kel, nyolc és kilenc között kardiózik, a reggeli csak ezt követően jön. Magas fehérjetartalmú ételeket eszik, reggelire leggyakrabban négy-öt tojást, mellé pedig zöldséget fogyaszt. Semmi szénhidrát, azt majd csak ebédre, de nagyon ügyel arra, hogy csak keveset egyen. 

Az étrendem igen kiegyensúlyozott: 25-25 százalékát szénhidrát és zöldségek, 50 százalékát pedig a fehérje teszik ki.

– mondta, majd hozzátette, a nap hátralévő részében tartja magát ehhez. Ebéd után megint kardiózik, majd fehérjeturmixot iszik, a vitaminokat pedig marékszámra eszi.

A 27 éves fiatalemberről sokan nem tudják azt sem, hogy korábban szakács volt. A csalónapokon – ami állítása szerint csak ritkán csúszik be – hamburgert és sültkrumplit eszik. 

Asghari egyébként még 2016-ban ismerte meg Spearst, amikor szerepelt az énekesnő Slumber Party című klipjében. A popdíva már régóta szeretett volna egybekelni Asgharival, ám a hírek szerint erre apja gyámsága miatt eddig nem kerülhetett sor. Mindenesetre Asghari lesz Spears harmadik férje.

296
981