Britney Spears sosem csinált titkot abból, mennyire odáig van párjáért, Sam Asghariért, és a jelek szerint mostanra elérkezettnek látták az időt arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék. A popdíva legalábbis már a férjeként emlegeti fiatalabb szerelmét.

A 40 éves énekesnő és a 28 éves személyi edző, akiknek eljegyzésére tavaly szeptemberben került sor, az elmúlt napokat egy igazi paradicsomi helyszínen töltötte: közösségi oldalaikon az egzotikusan csengő Francia Polinézia mesés szigetvilágából jelentkeztek be. Asghari születésnapját is ott ünnepelték meg.

Isten éltessen drága vőlegényem... Nagyon szeretlek... Családot szeretnék alapítani veled... Mindent veled szeretnék! 

– üzente posztjában szerelmének Spears. Mindez nem újdonság: az énekesnő ugyanis korábban is vallott már arról, mennyire szeretné bővíteni családját. 

Az ezt követő posztban pedig már férjeként hivatkozott a fiatal edzőre:

A férjem küldte nekem ezt, és azt mondta: 100 teknősbébi hagyja el a keltetőt, de csak 20 éri el a zátonyokat, mert a legtöbbet megeszik a cápák. Csak egy olyan teknős kerül ki a százból, amelyik egy évvel később megerősödve tér vissza, tojásokat rak. A férjem azt mondta, ezek a teknősök az életet jelképezik

– olvasható az édesapja gyámsága alól néhány hónappal ezelőtt felszabaduló popdíva bejegyzésében. 

A sasszemű rajongóknak persze egyből feltűnt a "férj" szó.

Három órával ezelőtt még a vőlegényed volt, most pedig már a férjed? Egybekeltetek?

– kérte számon egyik követője az énekesnőt, akinek gyűrűjéről közelebbi felvételt is láthatunk.

De a meztelenkedés sem maradt el – a merész fotóhoz egy vallomás is társult.

Úgy tervezem, Polinéziában vállalok gyermeket

– árulta el Spears.

Hola! magazin szerint nem kizárt, hogy Spears és Asghari éppen most, ezen az álomnyaraláson keltek egybe, de a pár egyik közeli ismerőse – aki a neve elhallgatását kérte – azt súgta meg, hogy Spearsék már 2020 karácsonya óta jegyben járnak, az eljegyzésről azonban csak tavaly szeptemberben számoltak be.

Spearsnek ez már a harmadik házassága. Az első férje a gyerekkori barátja, Jason Alexander volt, akivel 2004-ben, Las Vegasban kötötték össze életüket. ám ez a frigy nem tartott sokáig. Spears még 2004-ben összeházasodott egyik háttértáncosával, Kevin Feredline-nal, akitől 2007-ben vált el. A párnak két fia született: Jayden 15, Sean pedig már 16 éves.