Szívesen megállapodna, ám nincs valami nagy szerencséje a szerelemben Ganxsta Zolee-nak. A rapper azt mondja, a hódítással nincsen baj: bárkit megkap, akit csak akar, de a nők valamilyen okból kifolyólag nem tartanak ki mellette.

Ám a sok csalódás ellenére sem tudja elképzelni az életét csajozás nélkül. 

Nekem a csajok, a buli, a zene nélkül nem működne az élet. Így érzem jól magam, csak így akarok élni. Ha ez már nem megy, jöhet a temető. (...) Nem tehetek róla, imádom a csajokat! Apám is ilyen volt, 80 évesen 50 éves csajokat fűzött, a nagyapámnak meg 94 évesen 40 éves felesége volt. Itt a 'pokoli toronnyal' nem lesz baj. Ha mégis, abban a pillanatban lőjetek le!

– magyarázta a Story magazinnak Keresztanyu című sorozat sztárja, hozzátéve, igaz, hogy valósággal falja a nőket, de ha valakibe beleszeret, csak rá koncentrál.

Talán háromszor, maximum négyszer voltam életemben szerelmes. Az van, hogy sosem kétoldalú a dolog. A megszerzésben mindig jó voltam, tényleg, bárkit megkapok, csak soha senkit nem tudok megtartani. Úgyhogy az én szívem már ripityára van törve. Pedig hajlandó lennék megállapodni, de amikor kicsit is belefolynak az életembe, fejvesztve menekülnek. Én meg mára olyan vagyok, mint a kutya, akit egész életében ütnek-vágnak, már akkor is marok, amikor szeretettel nyúlnak felém

– mesélte Ganxsta, aki azt mondja: egyedül a volt felesége, Móni maradt meg neki, akivel kislányukat, Zoét közösen nevelik. Igaz barátok lettek.

A kislányom, Zoé édesanyja bírta velem a legtovább, és ma is a legjobb haverom. Időközben született egy kisfia is, aki – a sors úgy hozta – engem szólt apának. Heti kétszer megyek érte az oviba, imádom, szeretem, mintha csak az enyém lenne

– jelentette ki a zenész, aki ma, 56 évesen is a bohém rocksztárok életét éli, és ezen nem is akar változtatni.