A hétvége során hivatalosan is összekötötte életét Iszak Eszter és szerelme, Gyurta Dániel. A műsorvezetőnő és az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó kicsivel több mint egy évvel az eljegyzés után, teljes titokban mondta ki a boldogító igent a Le Til Kúriában, amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében, Biriben található.

Bár a menyasszony a 24 óra után automatikusan eltűnő Instagram-történetében megosztott néhány fotót és videót, azok felhasználásához nem járult hozzá, ma reggel azonban a TV2 Mokka című műsorában részletesen is beszélt a nagy napról. 

Most hétvégén tartottuk, két-három napos esküvő volt, nagyon jó hangulatban telt a barátokkal, családtagokkal. Normál-közepes esküvő volt, abszolút családias hangulatú, nem volt nagy, körülbelül százan voltunk. Életem nagy napja

– fogalmazott Iszak kicsit rekedtes hangon, ami Istenes Lászlónak is feltűnt.

Nagyon sokat énekeltem és kiabáltam

– adott magyarázatot nevetve a tévés, aki a menyasszonyi ruhájával kapcsolatban azt mondta:

Nem szerettem volna, hogy túl sok legyen. Nyilván azt sem szerettem volna, hogy egy sima, egyszerű fehér ruhában mondjam ki a boldogító igent. Ez passzol leginkább a jelenlegi stílusomhoz. Nem akartam habos-babosban menni, úgy éreztem, ez Iszak Eszti ez a ruha.

Arról egyébként, hogy Iszakék egybekeltek, elsőként Puskás-Dallos Petitől és feleségétől, Bogitól lehetett hallani, a házaspár ugyanis közzétett néhány képet az Instagramon. Az esküvővel kapcsolatban az énekesnő elmondta:

Na figyi sracok! A félreértésekre és a bulvár félreérthető címeire reagálva. Eszti és Dani jelezték, hogy boldoggá tenné őket, ha a vendégeik megosztanák pillanataikat az esküvőjükről. Remélem, hogy senki nem feltételezi rólunk azt, hogy az ifjú pár jóváhagyása nélkül számoltunk volna be a Nagy napjukról

– tudatta követőivel Puskás-Dallos Bogi.

Az egyik Instagram-történetből kiderült az is, hogy Iszak Eszter és Gyurta Dániel férjként és feleségként lejtett első táncuk alatt Justin Biebertől a Lifetime című dal szólt.