Még májusban bontotta fel februárban kötött jegyességét Szabó Zsófi és Shane Tusup. Legújabb bejegyzéseik alapján úgy tűnik, mostanra mindketten túltették magukat a szakításon.

Amilyen nagy volt a szerelmük lángja, olyan gyorsan el is lobbant: a műsorvezetőnő és az úszóedző tavaly decemberben habarodtak egymásba, két hónappal később eljegyezték, majd rá három hónapra elhagyták egymást. Hetekig folytak a találgatások, vajon mi lehetett a szakításuk pontos oka, végül a Blikk egy informátora árulta el: Tusup erőszakos, agresszív viselkedése miatt bontotta fel a jegyességet Szabó Zsófi.

A szétválásukat követően egy ideig egyikőjükről sem lehetett hallani, majd Szabó egyre gyakrabban posztolt az Instagramra. Fotóin egy idő után kifejezetten sugárzott, júniusban az RTL Klub Reggeli című beszélgetős műsorában pedig már azt állította: jól van.

Úgy tűnik, mostanra Tusupnak is sikerült végleg túltennie magát a szakításon. Az eddigi, többnyire borúlátó bejegyzések után egy pozitív hangvételű üzenetet fogalmazott meg legutóbbi posztjában, amelyben egy, az Esztergomi Bazilikánál készült képet tett közzé.

Ha egy ajtó bezáródott előtted, higgy magadban és dolgozz keményebben és egy másik megnyílik

– írta a fotóhoz. A bejegyzés alatt többen is támadni kezdték a sportembert.

Ha az agresszív állatot száműzöd, még akár boldoggá tehetet magad is.

Inkább tanuld az önkontrollt …

– kommentelték többen, míg akadt olyan is, aki a védelmébe vette őt.

A Szabo Zsófi egy hisztis mű nő! Azert mert o azt mondja agressziv a Shane nem biztos ,hogy igaz! Mondjuk az a buta liba ,barkit kihoz a sodraból szerintem! .35 körül vsn ,de ugy videlkedik mont egy Tini lany Semmi nőies nincs benne ! Meddig hozzák meg hirbe őket ? A ferje se tudta elviselni azt a nőt.