Sokan emlékezhetnek A Playboy-villa lányai című reality show-ra, melyben Hugh Hefner és három barátnője, Holly Madison, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt életébe lehetett betekintést nyerni. Bár úgy tűnhetett, hogy a szőkeségek élete teljesen gondtalan volt a luxusházban, az elmúlt években több sötét dologra is fény derült. 

Az egykori playmate, Holly Madison például traumaként élte meg, ha ágyba kellett bújnia Hugh Hefnerrel. Úgy fogalmazott, pokoliak voltak az intim együttlétek a Playboy-vezérrel.

Meg sem mozdult közben. Egészen olyan volt, mintha csak egy hatalmas dudor lett volna az ágy közepén. A villában élő lányok mind azon voltak, hogy olyan hamar letudják a szexet, amilyen hamar csak lehetet, mert egyáltalán nem fűlt hozzá a foguk. Úgy tekintettünk a szexre, mint egy elvégzendő feladatra: ha nem csináltuk, félő volt, hogy kidobnak bennünket. Mindenki túl akart rajta esni 

– fogalmazott Madison a Girls Next Level című podcastban.

Arról is szót ejtett, hogy a csoportos szex sem hozta lázba őt. A többi nővel nagyon feszült volt a hangulat.

El sem tudom mondani, mennyire kínos volt ez az egész. Rengeteg konfliktust szült közöttünk a csoportos szex. Ott voltál meztelenül egy csomó ember előtt, akik utáltak és kibeszéltek a hátad mögött. Ha éppen te szexeltél, akkor is hallhattad, miről beszélnek. Pokoli volt

– mesélte a szőkeség, aki 2001 és 2008 között volt Hefner párja. Későbbi férjét, Pasquale Rotellát 2011-ben ismerte meg. Két gyermeket neveltek együtt, 2018-ban azonban elváltak, írja a Page Six.