Bár magánéletét féltve őrzi és családjáról is csak nagyritkán beszél, időnként azonban mégis elárul néhány információt élete sorsfordító pillanatairól Erős Antónia. Az RTL Klub híradósa immár 25 éve él boldogságban férjével, Lászlóval, aki elmondása szerint annak idején a hangjába szeretett bele.

Ma is meséli Laci, hogy először a hangomba szeretett bele. Ő akkor a Pécsi Körzeti Televíziónál dolgozott, ahova én Kaposvárról rendszeresen küldtem tudósítást. Így figyelt fel a hangomra és kérdezgette, ki ez a nő?

– kezdte Erős, aki az első találkozásukra is kitért.

Ez is Kaposváron történt, filmet forgattak ott, Laci is dolgozott, én pedig talán tudósítottam onnan. Ő észre is vett, kérdezgette a többieket, hogy ki vagyok. További két év telt el, mire újra találkoztunk és szóba elegyedtünk.

A kétgyermekes édesanya a kalandos esküvőjéről azt mondta:

Majdnem nem értünk oda a saját esküvőnkre! Pécsett tartottuk, Lacinak előtte ki kellett mennie az állomásra a budapesti barátnőmért. A fél négyes kezdésre pont beestünk. A lakodalomból arra értünk haza hajnali ötkor az albérletbe, hogy csőrepedés miatt úszik az egész lakás. A pesti barátnőm is nálunk aludt, előbb takarítottunk, majd lepihentünk, szó szerint hármasban töltöttük a nászéjszakát

– mesélte a Story magazinnak a híradós, akinek szavait az nlc.hu idézte. Férjével, Lászlóval két gyermeket nevelnek együtt, az ikreket, Szonját és Matyit.

(Borítókép: Erős Antónia. Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán)