A jelek szerint igen közel került egymáshoz az utóbbi időben Gigi Hadid és Leonardo DiCaprio. A legfrissebb lesifotók legalábbis arra engednek következtetni a Daily Mail szerint, hogy a színész és a modell között kialakulóban van valami. 

Nem titok, hogy a 47 éves színész inkább a fiatalabb hölgytársaságot kedveli. Legutóbb a 22 éves ukrán modellel, Maria Beregovával hozták hírbe, előtte azonban négy éven át Camila Morrone-val alkotott egy párt. Kapcsolatuk idén nyáron ért véget, nem sokkal azt követően, hogy Morrone 25 éves lett. Mióta ez kiderült, a hollywoodi filmcsillagot sokan ekézik, hiszen úgy hírlett, hogy az életkora miatt szakított a modellel. DiCapriónak ugyanis látszólag sosem volt 25 éven felüli barátnője. 

A szakítás óta azonban nem kesereg: a híresztelések szerint most Gigi Hadid szupermodellnek udvarol. Kettejükről lesifotók is készültek hétfőn; egy New York-i partin elegyedtek bensőséges beszélgetésbe. 

Az Oscar-díjas színész korábban olyan nővel sem randizott, akinek már volt gyermeke. Hadid egy kétéves kislány, Kai büszke anyja, akit volt párjával, Zayn Malikkal közösen nevelnek. Ám a jelek szerint DiCapriót ezúttal ez sem zavarja.

Hogy a hétfő esti bulin a hangos zene ellenére is hallhassák egymást, nagyon közel hajoltak egymáshoz. A lesifotósok azt is megörökítették, amikor a színész finoman megérintette a modellt. A Page Six szerint egy ideje már randiznak – közös ismerőseik révén többször találkoztak, ugyanzokban a körökben mozognak –, de nem sietik el a dolgokat.

DiCaprióra nem vall, hogy egyik kapcsolatból a másikba bonyolódik. Nem kavar össze-vissza. Gigivel nem rohannak

– súgta meg egy bennfentes. Egy másik informátor szerint sem a modell, sem pedig a színész nem vágyik kapcsolatra, de megvan köztük a kémia. További képeket akkor láthat Hadidékról, ha ide kattint.

Gigi és Leo többször kimozdult már együtt, nagyon kedvelik egymást

– fogalmazott a modell egyik közeli ismerőse. A Daily Mail szerint Hadidék a hétfő esti bulin egy alkalommal meg is fogták egymás kezét.

(Borítókép: Leonardo DiCaprio, Gigi Hadid. Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images, Taylor Hill/Getty Images)