Köztudott, hogy a pornóiparban örökös harc és téma, hogy melyik csajnak vannak a legjobb mellei a szakmában. A verseny néha nem sikerül túl elegánsra, Judy Nero például legutóbb a Velvet kommentjei között (álnéven) lógó tejeszacskó minősítéssel illette kolléganője, Mészáros Dóra kebleit. Úgy gondoltuk, itt az ideje a lányok között rendet tenni, éppen ezért összegyűjtöttük a legismertebb pornósokat, és az olvasókra bízzuk, hogy tegyenek igazságot. Döntse el, melyikőjük érdemli a legjobb mellű pornós címet! 1 pontot annak adjon, akinek csöcseiről semmi pénzért nem nyalna tejszínhabot, 5-öt pedig annak, akinek még fizetne is ezért!

Aletta Ocean

Még mindig kevesen tudják, hogy a temérdek amerikai produkcióban feltűnő Aletta Ocean neve egy magyar lányt takar, aki ráadásul nagyon is elismert művésznő a maga szakmájában. A csaj lett a tavalyi AVN Díjátadó legjobb külföldi színésznője, és ugyan már akkor szerettünk volna egy interjúra invitálni, Ocean a Magyarországon eluralkodó előítéletek miatt nem szeretett volna nekünk nyilatkozni. Így most azt sem tudjuk biztosan, vajon azok a dinnyék ott lent igaziak-e, vagy egy sebészeti beavatkozás csodája. Mindenesetre ezrek szeretik, és neki pont ez a lényeg.

aletta

Alexa Diamond

Hol vannak már azok a régi, szép idők, amikor a férfiak pornófilmekben élvezhették Alexandra Diamond produkcióit. Már régen vége annak a korszaknak. A mostanában pókerosztóként tevékenykedő Diamond annak idején egy nagy szerelem (Müller marokbavillantó Attila) miatt hagyott fel a magamutogatással, így mostanában már csaknem retronak mondható képeken tesztelhetjük, hogy a többi csajhoz képest milyen melle van. Molnár Alexandra egyébként nemrég töltötte be a harmincat, és a blogjában tett egyik bejegyzés szerint egyik elve, hogy amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet. Minden bizonnyal így kell nézni a kebleire is szavazáskor.

main-ALEXA D 261

Boróka Balls

A kurvapecérséggel vádolt Ricardo Soli védence (és exnője) 19 évesen, szűzen csöppent a pornóiparba. (Ártatlanságát állítólag maga Soli vette el, még a forgatás előtt.) A csaj végül lelépett Magyarországról, és most külföldön élvezi az életet - egyes információk szerint már felhagyott a pornózással, de mások cáfolják ezt a hírt. Balls melleit legelőször egyébként egy casting filmben villantotta meg, aminek videós anyagát maga Soli jutatta el nemrégiben a juj.hu szerkesztőségének.Ide kattintva csekkolható a kissé idétlenre sikeredett felvétel.

boroka borres16

Judy Nero

Ugyan köztudott, hogy Judy Nero sem volt megelégedve azzal, amit a természet adott, és ő is sebészkés alá vetette alá magát, az expornós képes lenne kivégezni azokat a szülőket, akik plasztikai műtéttel lepik meg nagylányaikat. A mostanában pánikbetegségével haknizó Nero erről így írt korábban a blogjában: „Eddig a plasztikai műtétet általában ballagáskor volt divat ajándékozni, itt kell elmondanom, hogy a szülőt ki kéne végezni. Most viszont szipi-szupi képzeljétek férfiak, vehettek a csajnak karácsonyra is, például két darab alig használt hatszáz köbcentis szilikon betétet”. Jah, az expornós szerint egyébként az a legszarabb az egész hajcihőben, hogy a vadiúj mellekkel még csak dugni sem lehet egy ideig, mert az túl érzékeny és a túlzott mozgás is veszélyes. Apropó, Önnek bejönnek Nero cicijei?

judy

Mészáros Dóra

Hosszú ideig téma volt a kommentelők körében, vajon eredetiek-e Mészáros Dóra mellei, vagy sok, az erotikus szakmában dolgozó csajhoz hasonlóan ő is plasztikai sebész segítségét vette igénybe. Nos, a playmate pár hónapja a Velvetnek bevallotta, hogy tíz éve döntött úgy, hogy implantátumokkal tuningolja fel az egyébként is bő mirigyállománnyal ellátott cicijeit. „Elégedett is vagyok a végeredménnyel” – nyilatkozta korábban. „Szoktam keresgélni, hol van a szilikon és nem is tudom kitapintani, körbevette a saját testem. Meg is fordult a fejemben nem egyszer, hogy csak átvágtak, nem raktak bele implantátumot, és csak megkarcolták a mellemet, hogy legyen ott valami heg.” Úgy tűnik, a Műegyetem hallgatói odavannak Mészáros melléért. És ön?

meszaros3

Nikki Miller

Márciusban bombaként robbant a hír egy szélsőjobboldali aktivistáról, bizonyos Müller Nikolettről, aki mindamellett, hogy hithű gárdista, Nikki Millerként rengeteg,többek között leszbikus pornófilmben is szerepelt.Mostanra minden bizonnyal ő az ország egyik legismertebb pornószínésznője, bár úgy tűnik, az utóbbi időben kevésbé aktív, hiszen a saját honlapjára legutóbb 2009 decemberében kerültek képek feltöltésre. Akinek nem elég az alábbi fotó, az a csaj közel 150 filmjéből mazsolázgatva eldöntheti, megér-e egy voksot a szöszi csöcse.

nikki-miller-16

Nikki Rider

A pornószínésznő azon kevés szilikonmellű nők közé tartozik, akikiket a szükség vitt rá a plasztikai beavatkozásra. Nikki Ridert régebben ugyanis egy baleset érte, melynek következményeként elszakadtak a mellizmai. Mivel azonban nem került sor normális plasztikai beavatkozásra, a hegek feltűnőek is maradtak, és bizonyos pózokban a filmeken is látszódik a vágás helye. Rider korábbi vallomásáról ide kattintva videós felvételt láthat, aztán döntse el, hogy mellizom-szakadás és sebhely ide vagy oda, mennyire jönnek be a csaj keblei!

rider

Tera Bond

Az óvónőképző főiskolát végzett Derzsi Anita tavaly jelentette be, hogy elérkezettnek látja az időt arra, hogy kiszálljon a pornószakmából. Tette mindezt egy szál bugyiban, egy belvárosi szórakozóhelyen (amivel négyéves üzleti szerződést kötött), nyomatékosítva azt, hogy akik betérnek a pubba egy korsó sörre vagy bármire, azok azért még láthatják fedetlen kebleit a jövőben is. Ugyanakkor a Loki-Liverpool meccs előtt azt is megígérte, hogy gól esetén a vendégeknek is megvillantja kebleit. Gól ugyan nem volt, ám a pornós kárpótlás gyanánt így is lekapta a melltartóját. Ön szerint érdemes volt ott iszogatni akkor?

terra