Első nap elkapkodták a Charlie Sheen szexbabát

tt
2011.04.14. 17:51 Módosítva: 2011.04.14. 19:28
A botrányhős színészről készült gumibabák azonnal elfogytak, akárcsak korábban a Miley Cyrust mintázó hasonló szexjátékszerek, amik miatt az énekesnő perre készül. Ennek apropóján ismét összeszedtük, kik azok a hírességek, akik önmagukat szexbabaként láthatják viszont. Ön melyik hazai celebünkről készült gumibabát látna szívesen az ágyában?

A celebekről mintázott gumibabák gyártója, a Piperdream az emiatt perre készülő Miley Cyrus után most Charlie Sheen szexbabájával szakított egy hatalmasat. “A Crackhead Charlie ahogy piacra dobtuk, azonnal elfogyott, egy nap alatt” – dicsekedett a Piperdream ügyvezető igazgatója, Nick Orlandino a femalefirst magazinnak.

A 30 dollárért - kevesebb mint 6 ezer forintért - megszerezhető Rosszéletű Charlie italt tart az egyik kezében, cigit a másikban, hogy meglegyen a hiteles Sheen-életérzés. A dobozon található szöveg szerint Crackhead Charlie adoniszi idomokat kapott, és most már nem csak két saját, különbejáratú pornóistennője imádhatja, hanem bárki a világon. De nem Charlie Sheen az egyetlen híres férfi, akiről gumimásolat készült, az amerikai elnökkel, Barack Obamával, és a golfbajnok Tiger Woodsszal is kedvére szórakozhat otthon az érdeklődő.

Lady Gagából mélytorkos transzvesztita lett

A Pipedream amúgy is sportot űz a hírességeket kifigurázó szexbabákból: ha már felröppent a pletyka, mely szerint az olasz származású énekesnőnek talán fütyköse van a lába között (bár ezt azóta fotós bizonyíték cáfolta), az ő Lady Gagájuknak több szerelmi nyílás mellett péniszt is adtak. Más énekesnők is büszkélkedhetnek gumibabákkal, Beyonce Knowles, Christina Aguilera és Jennifer Lopez is megkapható bárki számára, felfújható formában legalábbis egész olcsón.

Melyik hazai celebről látna szívesen gumibabát?

Pamela Andersonról, Paris Hiltonról és Lindsay Lohanről is készült szexbaba, akárcsak a hatalmas fenekű Kim Kardashianről. Bár nem a szépségükről híresek, Sarah Jessica Parker és Tori Spelling se maradtak ki a sorból. Igaz, a guminők közt akadnak olyan darabok, amik szinte alig hasonlítanak névadójukra.

Ha a külföldi celebritásokról készült gumibabák ilyen működő üzletág, kell legyen létjogosultsága hazai hírességeknek is ezen a téren. Kíváncsiak lennénk, hogy az itthoni mezőnyből Önök kiről látnának szívesen gumibabát? Hajdú Péterről? Esetleg egy politikusról, mondjuk az intellektusával hódító Deutsch Tamásról? Vagy inkább az amúgy is nagyrészt szilikonból álló címlaplányok a kedvére valók, mint Keleti Györgyi vagy Horváth Éva? Szavazzon!