A VV2 óta folyamatosan smárolnak lányok a villában. A sort egy igazi leszbikus, Kismocsok kezdte Ritával, ám a későbbiekben a csajok inkább csak a buli kedvéért estek egymásnak. Ehhez hasonló jelenetekkel az Éden Hotel és az Aranypart is beírta magát a valóságshow-történelembe, de a prímet a VV4 viszi, ahol még ujjazás is történt.

Kismocsok - Rita

Minden a Való világ második szériájával kezdődött, amikor Kismocsok vállalt leszbikusként beköltözött a villába. A butch legelőször Sziszivel kezdett ki, végül a királylány Ritát vitte az ágyba, aki akkoriban heteroszexuálisnak vallotta magát. A VV2-ben egyébként még nem vetítették le a szaftos jeleneteket, mindössze csak sejttették, hogy valami akció van a paplan alatt.

Jenny - Marcsi, Jenny - Katka

A leszbigyár gépezete innentől kezdve beindult a valóságshowk-ban:  hatalmas felháborodást váltott ki az, hogy a harmadik szériában Jenny szájon csókolta Marcsit, utána pedig Katkát is.

Zsófi - Anikó, Szandika - Gigi, Szandika - Éva

Az igazi pokol a VV4-ben szabadult el, ahol az exkurva/sztriptíztáncos és a fétisfilmes mellett a naiva is beszállt a leszbi orgiába. A csajok egyik éjjel kicsit többet ittak a kelleténél, és az üvegezős játék kicsit jobban sikerült, mint hogy azt 12-es karikával ellátott műsorban le lehetne adni. Nem könnyű őket még most sem követni, de megpróbálkozunk vele: Zsófi Anikóval csókolózott, Szandika pedig Gigivel. A minigeronazzo végül Éva mellét nyalogatta a játék hevében. Kiesése után egyedül Zsófi nyilatkozott a leszbizésről, mint mondta, ezt az egészet a villa hozta ki belőle, aztán, hogy pontosan ez mit jelent, még saját maga sem tudta megmagyarázni.

A leszbismárt egyébként nem csak a játék hevére és a villára lehet fogni, hanem a féltékenykedésre is. Ennek mondjuk értelmét nem igazán látjuk, főleg, hogy a féltékenység tárgya egy férfi: Szandika egy alkalommal annyira kikészült attól, hogy Anikó és Olivér egy kicsit közelebb került egymáshoz, hogy először Alekosszal, végül Évával vigasztalódott.

A sornak persze még mindig nincsen vége ebben a szériában, a plasztikcica ugyanis egy hónappal később megujjaztatta magát Anikóval a paplan alatt - ebben az esetben egyébként a matatás utáni ujjszagolás vitt mindent.

Kinga - Melinda

A fenti történéseket alapul véve óriási csalódás volt a VV5, főleg úgy, hogy egész jól indult a dolog: a beköltözés után pár nappal a játékosok úgy lerészegedtek, hogy Kinga Melinda szájában kötött ki. Azóta se történt ehhez hasonló, de a hisztis nem úszta meg botlása felemlegetését: Seherezádé a kihívás élő adása alatt hozakodott elő Kinda leszbicsókjával.

Niki - Alíz, Niki - Linda

Mindeközben a világ másik végén, az Éden Hotelban is zajlott az élet, ott Niki volt az, aki hobbi szinten űzte a leszbikus csókolózást. A játékos először Alízt támadta szájon, majd Lindára pörgött rá annyira, hogy a lány mellbimbója sem úszta meg az izgatást.

Niki - Beki

Az Éden Hotelhez hasonlóan természetesen az Aranypartból sem hiányozhattak ezek a jelenetek,ahol szintén Niki volt  az egyik főszereplő: akkor Bekit vette a szájára.

Dékány Niki később a Velvetnek elmondta, hogy a buli hevében nála már többször előfordult ilyesmi, de ennél tovább még nem ment, vagyis dugásra esélye sincs a csajoknak. Saját bevallásuk szerint így van ezzel a többi lány is, bár Szandikából úgymond hivatásos leszbi lett: showműsorokban lép fel dildók és csajok társaságában.