Eléggé úgy néz ki, hogy a valóságshow-hősök nagy része szexiparos, a kötelező haknizások után hiába próbálkoznak, végül a gyors pénzkereseti lehetőség győz - vagy egyszerűen visszamennek oda, ahonnan kezdték. VV Cristofel melegprosti lett, Szandika sztriptíztáncos ismét, mint a VV előtt, VV Jerzy pedig szintén a melegeket szórakoztatta a testével a reality előtt.

VV Cristofel is a szexiparban kötött ki,  hímkurva lett

VV Cristofel kipakolta a Borsnak, hogy melegprostituáltként dolgozik, és még a hitvallását is hozzátette, amivel egész biztos meggyőzi a szélsőjobboldali honfitársakat. Szó szerint azt mondta: 

Aki csinálja, az művész, aki hagyja, az a köcsög

„Aki csinálja, az művész, aki hagyja, az a köcsög. Ezt magamtól találtam ki, saját szavaim. 1–2 férfi seggét megfogni, az olyan, mint egy női popó. Én egy művész vagyok. Az a köcsög, aki hagyja. Nem kell kellemetlenül érezned magad" – mondta a Borsnak, és hozzátette, augusztusban még ki kell mennie (nyilván küldföldre, ahogy a szavai alapján ki tudjuk következtetni), és majdnem tízmillót is megkeres a testével egy hét alatt. Köcsög=passzív, azaz befogadó, művész = aktív, azaz behatoló félt jelent a kubai szájából. Még jó, hogy most van a Budapest pride, és a meleg közösség elfogadása, és úgy általában mindenféle másmilyen ember elfogadásán van a hangsúly.

VV Jerzy a melegeket boldogította a testével

VV Jerzy a VV5-ben szerepelt, róla egy kínos videó került elő, amit a Belami ügynökség készített a meleg közönségnek: VV Jerzy simogatja magát, és maszturbál a videón. A cristofeli értelemben nem is köcsög és nem is művész, de tény, hogy szóló pornózásnak nevezhető, amit csinált. A pénzért tette, ő is.

VV Szandika sztriptíztáncosnő lett egy belvárosi klubban

VV Szandika sztriptíztáncosnőként dolgozott a Való Világ előtt, majd az ismertségét kicsit meglovagolta a külföldi erotika kiállításokon, hogy aztán végül egy belvárosi klubban teljesedjen ki a karrierje. Szandika a Nagymező utcai 4Play Lounge klubban megtalálható mint táncoslány.

VV Charlotte Svájcban dolgozott prostituáltként

VV Charlotte azt hangoztatva került be a Való Világba, hogy 500 férfival feküdt le, majd ahogy beköltözött, pár napra rá kiderült, UFO Zsolti segítette hozzá a svájci álláshoz. A bíróság is beidézte UFO Zsolti tárgyalására, hogy részletezze, mi is történt valójában.

VV Gina Cristofelhez hasonlóan a családjára kereste a pénzt a testével

A Való Világ negyedik évadában szerepelt VV Gina, aki a férjével költözött be a villába. Bevallotta, hogy a testével kereste meg a napi betevőt, a taszári katonákat tette boldoggá, hogy a családját segítse. A nehézsorsú kaposvári nő családja nem tudott arról, mit is csinál.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!