Egy magyar őzike és két leszbi is esélyes a pornóipar Oscarjára

2008.12.06. 23:42
Januárban ismét átadják az AVN Awardsot, ahol a legjobb külföldi pornószínésznő díjára öt magyar csaj is esélyes. Közülük ketten csak lányokkal forgatnak, egyiküknek fura a piercingje, egy másik egyedien énekli Madonnát, míg az utolsó csak épphogy kijött a középiskolából. És akkor még nem is beszéltünk a pasikról.

A Muffinon korábban már beszámoltunk róla, hogy 2009. január 10-én újra átadják a pornóipar Oscar-díjának számító AVN Awardsot, amire idén rengeteg magyar pornóst jelöltek . Az AVN-en hagyományosan jól szerepel a hazai pornóipar, tavaly például négy díjat hozhattunk haza, egy évvel korábban pedig Kovi tarolt a Porn Wars című filmjével. A tavalyi mezőnyben a legjobb külföldi (azaz nem amerikai) pornószínésznő kategóriában kedvencünket, Boroka Ballst és a nemrég visszavonult Nikki Ridert is jelölték, de egyikük sem nyert. Reméljük idén több szerencséje lesz a magyaroknak, főleg, hogy a tizenöt külföldi jelöltből öt magyar. Őket, vagyis Eve Angelt, Bambit, Roxy Panthert, Peaches-t és Viva Style-t fogjuk most röviden bemutatni önöknek, light. Durvább jeleneteik Muffinon.

Eve Angel

A 25 éves csaj már 18 éves kora előtt megismerkedett a szakmával, de csak nagykorúsága után kezdett aktívan dolgozni. Kezdetben fiúkkal is forgatott, ma már csak lányokkal áll a kamera elé. A 165 centis lány imád utazni, látott már minden kastélyt Magyarországon, és van egy staffordshire terrierje és egy keverék kutyája. Pornózni pedig azért pornózik, mert egyszerűen élvezi. Odavan a barna csajokért, pedig többnyire szőkék a barátnői. Pasik közül az olyan átlag srácok vonzzák, akikben mégis van valami megragadó. Szereti a kedvességet, a humort, ugyanakkor vonzza a férfi vadabb oldala, és fontossnak tartja, hogy egy pasi legyen elég bátor, hogy akár az utcán is leszólítsa. Egyébként a bátor férfi legyen barna és átlagos testfelépítésű, de semmiképp se legyen nála három fejjel magasabb.

7 év nem Tibet - Eve Angel képekben
 

Bambi

A 24 éves őzikeszerű lányt nemcsak a legjobb színésznő, de a legjobb külföldi szexjelenet díjára is jelölték. És ki tudja, mire lenne még esélyes, ha hallanák énekelni.

Bambi nem őzike

Roxy Panther

A 21 éves Roxy Panther, vagy más néven Sandra Black két évvel ezelőtt csöppent a pornóiparba. A legjobb külföldi színésznő címén túl ő is indul a legjobb külföldi szexjelenet díjáért. A csillagjegye egyébként mérleg és van egy Monroe piercingje is. Tudja, egy szexi pötty a szája felett.

Roxy Panther néha Sandra Black
 

Peaches

A 24 éves lány 178 centi, és 2003 óta dolgozik a pornóiparban. Az elmúlt öt évben körülbelül 40 filmet csinált, kizárólag leszbi és szóló jelenetekben szerepel. A sötétbarna hajú pornós onnan kapta nevét, hogy karrierje kezdetén mindenhol baracklevet kért, és a Viv Thomas stábja szerint elég mókás volt a kiejtése, így rajta maradt a név. A Viv Thomas egyébként 2005-ben az év csajának választotta, egy évvel később pedig a hónap nője lett. Peachest, aki egyébként odavan a rockért, három kategóriában is nevezték, így a legjobb külföldi színésznő címén túl, a legjobb szóló és a legjobb leszbi szexjelenet díjára is esélyes.

Klikk!

Viva Style

A mezőny legfiatalabb tagja Viva Style, aki egy éve dolgozik a pornószakmában. A pornós a rák jegyében született, van egy nyelvpiercingje, és ő is esélyes a legjobb külföldi szexjelenet díjára. Egyébként azt is tudjuk hogy ünnepelte a 20. szülinapját:

 Egy éve a szakmában Viva 

És a pasik?

Kicsit szégyelljük magunkat, hogy folyton csak a csajokkal törődünk, így muszáj elmondanunk, hogy a legjobb külföldi pornószínész kategóriában is van öt magyar indulónk, méghozzá Mike Angelo, James Brossman, Lauro Giotto, Frank Gun és Nick Lang. Azért egy nagy galériát róluk is csináltunk.

Lauro Giotto csodálatos világa