Győzike kamunője hiába küzd dákóval a pornókarrierért

2007.07.24. 13:04
Kovi kritériumainak nem felel meg. Boróka Balls menedzsere szerint sem megy át a szűrőn. Pedig Győzike kamunője még egy dákót is a puncijába dugott, hogy elősegítse pornókarrierjét.

Bobák Renáta Győzikés szexet hazudott, aztán bevallotta, hogy csak a lakbérért tette. Persze ez sem igaz. A 22 éves lány pornókarrierjét kívánta elindítani a média segítségével. Mindez kiderült a juj.hu legújabb videójából, ahol a láthatóan ittas gyöngyösi lány egy biliárdasztalon ujjaztatta magát a kocsma két vendégével, majd hagyta, hogy egy biliárddákót toljanak a puncijába.

A videó nyomán elgondolkodtunk vajon lehet-e esélye egy ilyen csajnak a pornószakmában. Egyáltalán mi kell ahhoz, hogy valaki pornószínésznő legyen? Kovi szerint alapvető intelligencia, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség. Fontos, hogy "érezze a kamerát", azaz tudjon mozogni előtte, legyen erotikus kisugárzása, legyen "egy pillantása, egy nézése". Meg persze kellenek a jó testi adottságok, a "szép, arányos, esztétikus külső". Renáta első ránézésre ezek egyikével sem rendelkezik. Mya Diamond szerint mégis lehet esélye. A pornószínésznő szerint manapság könnyebb bekerülni a szakmába, hiszen a produkciók igyekeznek széles körűen kielégíteni az igényeket. Régebben a külső megjelenés fontosabbnak bizonyult, ma azonban nincs sok kritérium, így biztos lenne olyan produkció, amely kiválasztaná.

A pornószakmában az ember nem lehet válogatós, Monique Couvet például karrierje kezdetén harminc pasival forgatott egyszerre a Colosseum aljában, -7 fokban. Hogy Renáta ezt megtenné-e azt nem tudjuk, de válogatósnak egyáltalán nem tűnt ott a billiárdasztalon. Hisztisnek viszont igen. Legalábbis Győzikével folytatott beszélgetése során. Szóval Choky Ice pornószínész kritériumának szintén nem felel meg.

A biliárdos videó többek között az higiéniai feltételek teljes hanyagolása miatt volt sokkoló, pedig ez is alapvető feltétel a pornószakmában. Minden forgatás előtt a szereplőknek be kell mutatniuk egy orvosi igazolást, hogy túlestek a kéthetente esedékes úgynevezett full teszten, amely az AIDS szűrésen kívül a különböző nemi betegségek és fertőzések vizsgálatára is kiterjed.

Boróka Balls menedzserét, Ricardo Soli szerint, aki szintén végignézte a csaj dákós alakítását, "a lánynak van esélye. Abban a pornószakmában, amiben nem csinál senki pénzt." Hogy min kellene változtatnia a pornós karrierhez? "Már semmin. Ezzel a történettel ellőtte minden esélyét." Következő kérdésünk után, pedig rövidre zárta a beszélgetést. "Nincs mit tovább boncolgatni: nem megy át a szűrőn a hölgy."

Elemzésünkből tehát úgy tűnik Renátából nem lesz pornósztár. Legalábbis a hagyományos filmekben biztos nem, de elkeserednie mégsem kell, hiszen ha van aki autókkal kefél, olyan is lehet, aki biliárd fetisiszta. Talán nekik is gyártanak filmeket.