Kéjenc szex a fellegekben

2008.01.30. 20:25
A repülőgépek vécéjében lefolytatott aktushoz elengedhetetlen pár óvszer, némi masszázsolaj és síkosító, valamint egy-két apró szexuális segédeszköz. Kész szerencse, hogy mindezt egy bájos kis csomagban is meg lehet rendelni az interneten, csekély ötven dollárért.

Szívesen kipróbálná, milyen a fellegek felett, útban a tengerpart felé egy szűk vécében szexelni állandó, esetleg alkalmi partnerével, de bizonyos segédeszközök nélkül nem elég élvezetes az együttlét? Semmi gond, ötletes tervezők kitalálták a minden igényt kielégítő túlélőkészletet az égi aktushoz.

Minden méretben

A készletben található egy apró, összecsukható tükör egy rövid sminkigazításhoz, illatosított kendők a gyors felfrissüléshez, fahéjas cukorkák a szájszag ellen, egy Kérem, ne zavarjanak! – tábla az illetéktelen személyek távoltartásához, egy üvegcse masszázsolaj, egy üvegcse síkosító, egy tollas csiklandozó, egy szemkötő, három gumióvszer, egy péniszgyűrű és egy apró masszírozó készülék, ha alkalmi partnerünk nem elég szenvedélyes. A csomag elvileg ezüst, piros és narancssárga színben vásárolható meg.

Klikk!

A túlélőkészletet kisebb kiszerelésben is megrendelhető. A mini csomagban azonban csak egy sminktükröt, egy apró masszírozót, két gumióvszert és egy síkosítót helyezett el a gyártó. Igaz, itt nagyobb a színválaszték, hiszen fekete színű táskát is választhatunk, ha úgy tartja kedvünk. A termék hivatalos honlapján a nagy készlet 55 dollárba (9600 forint) kerül, a kicsi pedig 22.50-be (3900 forint), a redenvelope.com oldalon viszont már ötven zöldhasúért (8700 forint) is hozzájuthatunk az összes ínyencséget tartalmazó táskához. Bár a legtöbb online bolt sajnos csak az Egyesült Államokon belül szállít, de kitartó böngészéssel olyan weblapokat is lehet találni, amik az Európai Unió polgárait is szívesen ellátják az égi szexhez szükséges kellékekkel.

Terrorista vagy kujon

Az Európai Unió 2006. november 6-ai hatállyal a repülőgépek fedélzetére felvihető kézipoggyászok tartalmára vonatkozóan új biztonsági rendeletet léptetett életbe. A szabályozások alapján a repülőjáratokra felvihető, folyadékot tartalmazó tárolóedények maximális mérete külön-külön 100 ml lehet, és a folyadékmennyiség személyenként nem haladhatja meg az 1 litert. Az összességében 1 liternyi folyadékot tartalmazó üvegeket, tégelyeket egyetlen újrazárható, átlátszó műanyag tasakba összegyűjtve lehet felvinni a fedélzetre. Szerencsére a készletben található üvegcsék körülbelül 30 ml síkosítót, illetve masszázsolajat tartalmaznak.

Forrás: EUvonal

Mile High Club

Aki úgy dönt, hogy a készletet élesben is kipróbálja, automatikusan tagja lesz egy képzeletbeli társaságnak, ami a Mile High Club nevet viseli. Az alapító nem más, mint a robotpilóta feltalálója, Lawrence Sperry. A chicagói úriember 1916-ban éppen New York állam felett szexelt egy hölggyel, amikor gépük lezuhant. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszták az esetet. A párosnak azóta természetesen számos követője akadt, egy felmérés szerint az ausztrálok közel fele szívesen tagja lenne a klubnak, 12%-uk pedig már szexelt is a fellegekben. Persze a reklámügynökségek is lecsaptak a témára. A Universal McCann és Lowe Hunt sydney-i irodája például egy kamu légitársasággal, a Lynxjettel és ultradögös, mindenre hajlandó stewardesekkel reklámozta Ausztráliában a Lynx - vagyis s hazánkban Axe márkanévvel ellátott – dezodorokat. A férfiak egyik legszebb fantáziáját feldolgozó reklám 2005-ben a Cannes Lions reklámfesztiválon több díjat is nyert.

A repülőtársaságok többsége szemet huny afelett, hogy egyes utasaik libidója nem bír ki egy transzkontinentális utat. A Virgin Atlantic tulajdonosa, Sir Richard Branson például nemrég beismerte, tizenkilenc évesen ő is kipróbálta, hogy milyen a világ legkisebb vécéjében, a fellegek közt utat engedni a szenvedélynek. A Singapore Airlines 2007 novemberében viszont szigorúan megtiltotta utasainak, hogy az újonnan beszerzett Airbus A380-asok fedélzeten szexeljenek. Bár az első osztályon lévő apró lakosztályok szinte hermetikusan zárhatóak, a táraság emberei attól tartanak, hogy a kéjes nyögések valahogy mégis kiszűrődnek, és a prűdebb utasokat ez esetleg zavarhatja.

A celebek is

A légi szex természetesen a celebek körében is népszerű. A Forbes magazin 2007-ben közzétett egy felmérést a hírességek intim szokásait illetően. Kiderült, hogy a hímnemű sztárok 43,5, a női celebeknek pedig 69 %-a mondta azt, hogy szexelt már repülőgépen. Közülük persze kevesen mondhatják el, hogy le is buktak és az ominózus együttlétről hetekig írtak a lapok. Az egyik legügyetlenebb celebnek Ralph Fiennes bizonyult, aki tavaly egy Ausztráliából Indiába tartó járaton melegedett össze egy légikísérővel. Lisa Roberston pár nappal az incidens után elárulta, tulajdonképpen ő csábította el a színészt, és a földet érés után pár órával ismét egymásnak estek. A Qantas Jet légitársaság stewardesszéről, akit az ügy után elbocsátottak, pár héttel később kiderült, hogy másodállásban prostiként dolgozott.