horoszkóp

Vibrátorokkal töltött kipufogók a macsóság díszszemléjén

2007.09.04. 21:54
Penge verdák előtt pózoltak az alulöltözött pornósztárok az Erotika Parádé kedd délutáni sajtótájékoztatóján, hogy kiderülhessen, a jó csaj és a jó autó ugyanúgy a farok hosszabbítása, csak máshogy.

Kedd délután a Syma csarnok egyelőre kongó üres termeiben jártunk, ahol a már izgatott készülődés folyik a hétvégi Erotika Parádéra. Beszámoltunk róla, hogy a szervezők évek óta húzódó harcban állnak a konkurenciával, de most, a rövid sajtótájékoztató keretében balhét nem, csak sztárvendégeket láttunk. Pornósokat és tuningautókat. Az erotikus showműsorok mellett ugyanis autótuning kiállítás is várja majd az érdeklődőket. Mi más kellene még egy pasinak?

Még!

A megjelent csajok között találkozhattunk az újult erővel színre lépő Monique Covet-vel, Mészáros Dórival, aki a hétvégén Svájcban elnyerte a legjobb európai sztárnak járó díjat, Tera Bonddal, aki szerint a jó szex titka az, hogy lelkünkben gyermekek maradunk, és Janet Joy-al, aki többek között Oscar szobrot is remekül szop.

Mészáros Dóri is

Susan Pearl sztriptíztáncos, miközben szigorúan terelgette a sajtó elkerekedett szemű képviselőit elmondta, hogy ő vállalja a rendezvény háziasszonyának szerepét, amiben többek között Győzike siet majd a segítségére. Persze ő férfiúi minőségében.