Kopasz pornós köpködi Britney Spearst

2007.10.12. 17:20
Az ismét puncit villantó Britney Spears két nagy férfipornóst Ron Jeremy-t és Francois Sagat-t is megihlette. Nézze meg a Gimme More-t két különleges feldolgozásban/

Úgy tűnik Britney Spears a látszat ellenére egy valódi művész. Hiszen csak egy igazi művész képes megihletni és dalra fakasztani más nagy tehetségű előadókat. Estünkben két pornóst. Ron "Sündisznó" Jeremy-t, a világ legkeresettebb és valószínűleg a legrondább pornószínészét és Francois Sagat-ot, a szétgyúrt melegpornóst egyaránt elvarázsolta a villantásaival médiafigyelmet provokáló énekeső Gimme More című alkotása.

A feldolgozások mindkét esetben maradandóra sikerültek, bár a mögöttük rejlő koncepció élesen eltér. Ron Jeremy igényes jelmezével és remek koreográfiájával idézte meg Britney szellemét, annyira hitelesen, hogy az ember már azt sem tudta, vajon az MTV Video Music Award showját, vagy valóban az 53 éves önmagát leszopni képes pornóst csodálja.

Francois Sagat verziójában a hang és nyálképzés játssza a főszerepet. A 28 éves meleg pornószínész a divatszakmából ugrott a homoszexuális filmiparba, és egyik egyedi vonása a kopasz fejbőrére tetovált rapper frizura. Meg persze, hogy remekül köpködi a fogkrémet.

De Britney Spears amúgy nem szorul paródiára, önmaga paródiáját amúgy is nap mint nap hozza. Most ismét kiment az utcára, és ismét nem vett bugyit. Amit ismét le is fotóztak. De legalább azt elérte, hogy hetente egyszer nála alhatnak a gyerekei.