Az igazán híres pornósok karrierjük végére szép kis summát össze tudnak szedni. A legjobbak évi harmincmillió dollárt is keresnek, persze nekik már saját produkciós cégeik is vannak. Ezzel szemben a pasik állítólag néha ingyen dolgoznak.

Ron Jeremy a Fox News egyik műsorában mesélt arról, hogy egy férfi pornószínész mennyi pénzt tud keresni jelenetenként, és kiderült, hogy az ár 300 és 400 dollár között mozog, ha valaki profi, kezdőknél a 100-200 $ a megszokott.

A Listaholic összeállított egy ötös listát a legjobban kereső pornósokból, amiből megtudjuk, hogy a pornózással az igazán nagy pénzeket a nők keresik. A lista készítői szerint vannak olyan férfiak, akik ingyen vállalják a munkát. A Fox News műsorának, a Red Eye-nak a megszólalója szerint ma már a Viagrának és a különféle gyógyszereknek köszönhetően szinte bármelyik pasiból lehet pornószínész. Ebben a szakmában a hölgyeké a főszerep.

Jenna Jameson

Az első helyen Jenna Jameson tanyázik, aki ugyan már nem forgat, de a ClubJenna produkciós céggel 2005-ben harmincmilliós forgalmat bonyolított, 15 milliós profit mellett. A céget Jameson volt férjével, Jay Grdinával - szintén pornós és üzletember – alapította, de 2005 óta már kivásárolta belőle.

Tera Patrick

„Amikor bekerültem az iparba, mindenki másnak csináltam a milliókat. Most magamnak” – mondja a második helyezett Tera Patrick. Az egykoron nővérként dolgozó Patrick a Teravision produkciós cég vezetője, évente nagyjából szintén 30 milliós üzletet bonyolít le. A cég évi 15 filmet készít, több mint harmincezres példányszámban.

Maria Takagi

A harmadik helyen a legkeresettebb japán pornós, Maria Takagi tanyázik. A szakmát tinédzser énekesként kezdte, de később jobb üzletnek tűnt a pornó. Max a produkciós céggel kötött szerződése értelmében 30 filmért kap összesen 2,6 millió dollárt.

Houston

A negyedik helyezett az a Houston, aki attól lett híres, hogy 1999-ben 620 férfivel szexelt egymás után, szünet nélkül. Még ebben az évben egymillió dollárt keresett filmezéssel, valamint heti húszezret vetkőzős produkciójával. Houstonról még fontos azt is tudni, hogy bankszámláját egyszer úgy gyarapította 10.000 dollárral, hogy elárverezte a szeméremajkát, amit egy vaginaplasztika során távolítottak el.

Hillary Scott

Hillary Scott az ötödik, aki két dologról ismert. Egyrészt egyszer szerepelt a Howard Stern showban, valamint a SexZ cég egy négyéves szerződésért egymillió dollárt fizetett neki. Az évi 250.000 nem rossz fizetés egy alig ismert névnek a szakmában.