Bűnözők, rajongók és kábítószerfüggők is dugtak már ezt-azt a bukszájukba, bár a poszter, a kés és a crackpipa mezőnyében nehéz újat mutatni. Talán Paris Hilton közülük a leghíresebb, nekünk meg csak Bobák Renáta jutott, aki egy dákóval bohóckodott, azóta meg a vágyott pornós karrierje sem szárnyal.

Csodás összeállításban mutatja be a Frisky, mi mindent képesek a nők a puncijukba rejteni. Van, aki bűnjelet tüntet el ott, más rajongása tárgyát szuszakolja magába, és ha nem fér be a bukszába, hasi hájredőit hívja segítségül. Mi meg sírhatunk, mert nekünk legfeljebb Bobák Renáta jutott, aki nem titokzatoskodott, hanem pont hogy hírnévre vágyott, ezért fogadott magába egy dákót, de pornós karrierje ettől sem indult be. Mindegy, a punciba a jelek szerint minden, illetve bármi belefér.

Poszter a punciban

Egy brit nő a hetvenes években igencsak odavolt Donny Osmondért, de hogy az énekest ábrázoló posztert miért dugta fel magának, az talán sosem fog kiderülni. Az asszony ugyan szerepel egy, a BBC3-on sugárzott, bizarr kórházi eseteket feldolgozó műsorban, de a kérdéses epizód még nem került adásba. A tekercset mindenesetre kiszedték belőle.

Kések

Tavaly áprilisban a rendőrök két, vad szóváltásba keveredett nőt választottak szét Floridában. Először az derült ki, hogy mindkét nő fogyasztott kábítószert, aztán az is, hogy egyikük (Whitney Noelle Krimmel) a hasi hájában elrejtett egy üvegcsényi gyógyszert, meg egy kést is. Végül megtaláltak egy – benne– egy másik kést is. Végül nem emiatt került bajba, hanem hogy igazoltatáskor hamis nevet mondott, és kívül-belül tele volt droggal. És ha azt hinnék, ilyen eset nincs még egy, akkor szólunk, hogy de van, de van.

Mobiltelefon

Ruxandra Gardian, egy harmincas éveiben járó román nő egy étteremben nyúlta le egy másik vendég telefonját még 2005-ben – ezt egy pincérnő kiszúrta –, és jobb ötlet híján a saját vaginájában helyezte el. Annyi esze azonban már nem volt, hogy ki is kapcsolja előtte, úgyhogy bár majdnem megúszta a helyszíni kihallgatást, valaki megcsöngette a mobilt. Talált. A tulajdonos azonban csak kártérítésre tartott igényt, a készülékre nem.

Hitelkártya

Floridában lehet valami az ivóvízben: ott él Ann Marie Hernandez is, aki a Home Depot-ban rendezett nagybevásárlást, nem egészen saját és érvényes hitelkártyával. Aztán kisprintelt a parkolóig, bepakolta a cuccot a kocsiba, és hát vajon hova rejtette a hamis kártyát?

Crackpipa

Arlina Romero bezzeg zsebrevágta a lopott hitelkártyáját, és úgy szelelt el a lakásból, amikor neszét vette, hogy a rendőrök már jönnek érte. Nem volt elég gyors, kifelé menet találkozott velük, ők pedig hamar kiürítették a zsebeit, és a vagináját is – utóbbiban egy crackpipa rejtőzött.

Kokain

Paris Hilton listánk leghíresebb betárazónője, de ő is lebukott: a szőke celebritás síkosított kotonban szokta volt elhelyezni a kokaint, majd a csomaggal önmagát örvendezteti meg.

Ő mondjuk Karin Mackaliunashoz képest kispályás, aki 54 tasak heroint, 31 üres heroinos tasakot, 8 és fél gyógyszertablettát, valamint 51,22 dollárt talált helyezett el önmagában.

Pénz

2008 decemberébe Mill Creekben kiraboltak egy bankot, az elrabolt pénz 99 cent híján teljesen megkerült. 1690 dollárt azonban igen agyafúrtan rejtettek el, valószínűleg már sejtik, hova. A pénzt nem testüregmotozással szerezték vissza a rendőrök, a nő – aki nem vett részt a rablásban, csak a rejtésben – bevallotta, hogy az összeget magába dugta.