Kínai lányt evett volna a kannibál rendőr ismerőse

2013.03.06. 20:15
Jó fűszeres ételeket evett általában az a brit férfi, akit a New York-i kannibál rendőr ügyéhez kapcsolódóan vettek őrizetbe Nagy-Britanniában. Egy kínai étterem alkalmazottja most rettegésben él, attól tart, belőle lesz vacsora.

Nem akar elapadni a kannibál New York-i rendőr története: a Sun megtalált egy kínai lányt, aki bújkál attól való félelmében, hogy megeszi őt az amerikai Gilberto Valléval levelező másik kannibál. A 27 éves Lian Chen gyakran szolgálta ki az 57 éves Dale Bolingert, akiről kiderült, kapcsolatot ápolt a letartóztatott Valléval.

"A neve Lian. Nagyon aranyos kínai akcentus. Olyan sok tervem van vele! Egyszerűen elroppantom majd a nyakát" – írta a férfi egyik e-mailjében. A nő emiatt rettegve járkál az utcán, sose megy egyedül haza és kerüli a sötét sikátorokat. "Kedves ember vagyok és úgy gondoltam, minden ember kedved. De a való életben ez nem így van" – mondta csalódottan.

A törzsvendég

A brit kannibál egyébként törzsvendég volt a kínai étteremben, ahol Lian is dolgozott. A nő szerint mindig rendkívül fűszeres ételeket rendelt. Mindig sokat beszélgettek filmektől a magánéletig mindenről. Lian állítja, megdöbbent, amikor meghallotta, hogy őrizetbe vették Bolingert.

A canterbury-i illetőségű Dale Bolingert a múlt héten vették őrizetbe. Az amerikai hatóságok Gilberto Vallét érintő nyomozása ugyanis átfutotta Valle levelezését. Ebben egy Moody Blues becenevű brittel csetelt a száz nő megevését eltervező amerikai exrendőr. Bolinger mellett a fiát is őrizetbe vették, a kertjüket kutyákkal kutatták át a rendőrök.

Lányleves

Valléval való beszélgetésük újabb bizarr részleteket tárt fel az eddig is bizarr ügyben. Bolinger beismerte, hogy fekete és fehér embert is evett már, és az emberhús a disznóéhoz hasonlít ízre. Elmondta a "lányleves" receptjét is Vallénak. Bolinger azzal védekezett meghallgatásán, hogy csak fantáziált, egy idióta volt, nem a valóságról beszélt. Maga a feleségét is áldozatlistára vevő Valle is ugyanezzel védekezik.

Az ő pere is folytatódott kedden. Meghallgatták az orosz Szergej Merenkovot, aki azt a fétisoldalt üzemelteti, ahova Valle is regisztrált. Ő is erősítette a védelem álláspontját, miszerint az ezen az oldalon regisztrált emberek pusztán szerepjátékot játszanak, nem akarnak ártani senkinek. Az FBI számítógépes elemzőcsapatának egyik tagját is meghallgatták, aki beszámolt a durva, halott nőket is ábrázoló képekről, amiket Valle gépén találtak. A Huffington Post szerint egyes esküdtek a szájukhoz kapták a kezüket, rázták a fejüket vagy ráncolták a szemöldöküket. Az FBI szakembere szerint az egyik videón egy sikoltozó, tűz fölé kikötözött nőt is lehetett látni.