Ha betegesen vonzódunk az érintetlen guminőkhöz, vagy csak van egy csomó felesleges pénzünk, akkor most hozzájuthatunk Valentina első éjszakájához, aki elvileg Brazília legigazibb guminője.

Persze tudjuk, hogy mindenből lehet pénzt csinálni, de így is teljesen elmeroggyant ötletnek tűnik a brazil Sexônico cég ötlete. A terv szerint eladják az egyik lányuk szüzességét. Ilyet sem először látunk, de ha hozzátesszük, hogy egy erre gyártott műanyag szexbaba szüzességéről van szó, akkor talán kicsit soknak tűnik az a 105000 dollár, azaz kicsit több mint 23 millió forint.

A Valentina névre hallgató babát egyszerűen csak Brazília első igazi szexbábujának emlegetik. Nem véletlenül nem használjuk a guminő kifejezést: Valentina a lehető legvalósághűbbé lett készítve, de hát valljuk be, így is maximum annyi elismerést kaphat, hogy ő a legdögösebben kinéző műanyagnője Brazíliának.

A szüzesség elvesztését sem fogja valószínűleg túl nagy traumaként megélni, cserébe bármilyen szuperül néz ki a szilikonokkal felturbózott játékszer, az egyetlen valódi képessége mégiscsak az, hogy magabiztosan tud egy helyben feküdni.

Mindenesetre a a cég honlapja alapján már van egy licitáló, a Raul Espindola néven jelen lévő férfinak mi így a távolból gratulálunk a felejthetetlen pillanatért, amit az új kedvesével élnek át.

A szüzesség árulása kevésbé extrém formában nem egyedi eset. Év elején anyja betegsége miatt kezdte el egy brazil lány árulni magát, szintén brazil kollégája egyszerűen csak jótékonykodni akart. Kínában egy escort cég kért 15000 dollárt egyik alkalmazottja első éjszakájáért, Romániában pedig 5000 euróra is felment már egy hasonló licit, de például transzneműt is szerezhetünk. Érdekes, hogy mindegyik olcsóbb, mint a brazil szexbaba.