Jó nők 50 alatt: a plasztikai beavatkozásokkal túlzásba eső La Toya Jackson, dr. House sztriptízelő Cuddyja, vagy éppen az utóbbi időben visszafogott Demi Moore nézett ki jobban a héten? Szavazza meg a heti trend legdögösebbjét!

Miután a héten bemutattuk és alaposan körbejártuk a MILF fogalmát, lezárásként a heti trend összeállításunkban olyan hírességek eheti teljesítményét veszünk szemügyre, akik megfelelnek a dugnivaló anyuk kitételének – vagyis 35 és 50 év között vannak, szexuálisan pedig még mindig vonzóak, vagy éppen kifejezetten kihívóak.

Demi Moore

Demi Moore

A visszafogott szürkébe öltözött színésznő élő példája a MILF-nek, hiszen 37 éves korában elvált három gyereke apjától, Bruce Willistől, és ahelyett, hogy feladta volna, plasztikai sebészhez ment - bár tagadja, és szerinte méltósággal kell megöregedni -, átesett egy teljes tatarozáson, és bukdácsoló filmes karrierjét is helyrebillentette a Charlie angyalai második részével. Ráadásul – ha mindez nem lenne elég, Demi Moore a sikeres visszatéréssel egy időben összejött a 15 évvel fiatalabb színésszel, Ashton Kutcherrel, akiért arra is hajlandó volt, hogy felvegye a nevét.

La Toya Jackson

La Toya Jackson

Az 53 éves énekesnő egyértelműen a feltűnő jelenségek csoportjába tartozik. A Jackson-családban olyannyira divatos plasztikai sebészet híveként tartják számon őt is. Igaz, Michael Jackson testvére esetében valószínűleg az is kapcsolatba hozható a rajongással, hogy férje, Jack Gordon már akkor is megütötte, ha egy kicsit is ellentmondott. A királykék estélyiben pompázó La Toya Jackson mindenesetre nem fogta magát vissza, és tudjuk, nem mondunk meglepő dolgot, de azért szeretnénk egyértelműsíteni: a mellei sem igaziak.

Lisa Edelstein

Lisa Edelstein

A Doktor House című sorozat Cuddyjaként híressé vált Lisa Edelstein – akárcsak Demi Moore - az egyszerű és visszafogott stílus híve, ráadásul a trendeknek megfelelően feketét viselt. A sorozatban a sztriptízével óriási sikereket alakító Doktor Lisa Cuddy jelenleg 43 éves, de férfiolvasóink biztosan egyetértenek a House által is támogatott nézetekkel, miszerint Lisa Edelstein egy igazi MILF. Persze mi azt is megértjük, miért válaszották a világ legszebb nőjének a sorozat másik női szereplőjét a 13-ast alakító Olivia Wilde-ot.

Julianne Moore

Julianne Moore

Az négyszer is Oscar-díjra jelölt színésznő, bár nem látszik, immár 48 éves. Julianne Moore azon kevesek közé tartozik, akiknek inkább munkásságáról írnak a lapok, és a magánéletéből igyekszik kizárni a médiát. Így nem meglepő, ha az utóbbi időben csupán arról tudtunk beszámolni, hogy Moore elvállalta Hilary Clinton megformálását, valamint azt is megtudhattuk, hogy telente ő is – akárcsak a földi halandók - szívesen bújik fényes pufi kabátba. Ám ennek ellenére mégis azon a véleményen vagyunk, hogy a vörös szőnyegen vörös estélyi ruhában megjelenő Julianne Moore jogosan és megérdemelten szerepel heti trend összeállításunkban.

Gina Gershon

Gina Gershon

A 47 éves színésznő egyértelműen MILF, hiszen kevesen mondhatják el magukról ebben a korban, hogy ilyen dögös viseletként hat rajtuk a leopárdmintás kabát. Gina Gershont, aki többek között a Koktél, vagy a Showgirls - valamint a leszbikus körökben kultikussá vált Fülledtség - című filmekben szerepelt, és felbukkant Lenny Kravitz Again című klipjében, tavaly nyáron hírbe hozták az Egyesült Államok volt elnökével, Bill Clintonnal, azonban a Vanity Fair hiába állította a viszony tényét, Gershon tagadta azt. Míg Bill Clinton egyenesen anyázásba kezdett, miután megjelent a lapokban újabb állítólagos félrelépésének híre.

Ki a hét legdögösebb MILF-je?

Miután végignézte az öt eheti indulót, döntse el, melyikük nyerte el a legjobban a tetszését. Szavazza meg, hogy túlzásokra hajlamos La Toya Jackson, a leopárdmintás kabátban még mindig mutatós Gina Gershon, dr. House szexi Cuddyja, a visszafogott vörös Julianne Moore, vagy éppen a 15 évvel fiatalabbaknak is bejövő Demi Moore nézett ki jobban a héten?