Télen egyébként is többen öltöznek feketébe, de idén még a szokásosnál is gyakrabban ütközünk kizárólag feketébe öltözött celebekbe. A színtelenséget Liv Tyler dominacipővel, Kelly Osbourne kiskutyával, Katie Price pedig gigaművirággal próbálta feldobni. Ezúttal a heti trendben azt kérdezzük öntől, hogy kinek áll a legjobban a fekete.

Blake Lively

A Gossip Girl színésznője hazánkban nem igazán ismert - nem úgy, mint szexvideós kolléganője -, mindenesetre a néhány hete az Emmy díjátadó utáni partin viselt fekete, csillogó, mélyen kivágott ruhájával nem hagyhattuk ki összeállításunkból.

Blake Lively már korábban is szerepelt egy szavazós cikkünkben, igaz, akkor a combközépig felhasított estélyijével ért el remek eredményeket. Sajnos azóta mintha kicsit romlott volna Lively pózolási technikája: a befelé forduló lábfejek nem igazán kecsesek.

Liv Tyler

A gyerekek jogaiért bátran és határozottan kiálló Liv Tyler sosem állt távol a feketétől, így nem is meglepő, hogy ismét bekerült a válogatásunkba. A korábban darkosként emlegetett színésznő ezúttal inkább egy remekül kisminkelt gyászmadárra emlékeztet, pedig a hírek szerint már nem bánkódik válása miatt annyira, mint azt még az év elején elmondta.

Mindenesetre a fekete pozitív mellékhatása jót tesz a színésznőnek, és a nemrég még a kilókkal küzdő Tyler légiesen hat a harisnya plusz kosztüm összeállításban, és a megjelenését kifejezetten szigorúvá tévő, óriás sarkú és talpú cipőben.

Cyndi Lauper

A '80-as évek botrányhős énekesnője nem az egyszínűségről, hanem éppen arról volt híres, hogy anno gyakran még a haja is tarka volt. Bár újra divatban vannak a '80-as évek, idén színpompáról szó sem lehet, és ennek oka nem csak az, hogy az énekesnő már az 56-ot is betöltötte.

A jópofa övvel kiegészített, kimonóra vagy fürdőköpenyre emlékeztető fazonú miniruhát Lauper egy jótékonysági esemény kedvéért kapta magára a héten, hogy mégjobban kiemelje platinaszőke haját és vérvörös ajkait.

Kelly Osbourne

Miközben anyja Susan Boyle rondaságán köszörülte a nyelvét élő adásban, Kelly Osbourne biztosan azon gondolkodott, hogyan tehetné megjelenését még vonzóbbá. Az eheti Swatch-eseményre természetesen ő is csupafeketét választott, ha Sharon Osbourne-hoz hasonlóan rosszmájúak akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy azért, mert karcsúsít (és aztán mi is bocsánatot kérnénk).

A 20-as évek stílusát idéző, bili alakú kalapot azonban már nehéz lesz megmagyarázni, az élő szőrcsomó meglengetésére pedig nyilván nincs jobb kifogás annál, hogy "mert cuki". Kiskutyát kiegészítőként... Lehet, hogy az Osbourne-lány át szeretné venni a stafétabotot Paris Hiltontól?

Katie Price

A brit botrányhősnő is csupafeketében riogatta az amerikaiakat a héten. Nála nem a száj színe üt el a sötét tónusú összeállítástól, hanem a pinkre lakkozott körmök élénksége. Az egyébként roppant egyszerű szabású KFR-t a bal vállon jókora, virágot idéző rátét díszíti.

Nem mintha újdonság lenne, de megjegyeznénk, hogy Katie Price annyira szereti a feketét, hogy a haját is következetesen erre a színre festi. A befeketedő természetes szőkék ősanyja természetesen nem más, mint Dita von Teese, de őt eheti összeállításunkból kihagytuk, tekintve, hogy Twitter-üzenetei szerint az utóbbi napokban Kazakhsztánban és Kínában utazgat. Bár ő is biztos feketében van közben.

Natalia Vodianova

És ha van valaki, akinek két gyerek után sincs szüksége a karcsúsításra, az kétséget kizáróan a korábban egyszer már visszavonult, de újabban visszatért orosz szupermodell, Natalia Vodianova.

Nem nyílnak hatalmas virágok a vállán, semmijét se mázolta ki élénk színnel, és kutyus helyett is csak egy egyszerű retikült szorongat a kezében - azaz kétségkívül ő mai összeállításunk legvisszafogottabban felöltözött celebje.

A férfias nadrágkosztümre egyedül egy díszes övet csatolt fel, hogy a Printemps nevű áruház párizsi megnyitóján azért mégiscsak legyen valami jele annak, hogy ő itt a díszvendég.

Ki néz ki a legjobban feketében?

Ha a képekre kattint, galériánkban további feketébe öltözött celebeket figyelhet meg, köztük a szín két legnagyobb rajongóját, Madonnát és természetesen Victoria Beckhamet. (Lady Gaga szintén fekete, trükkös csipkeszerkóját viszont kihagytuk, mert külön posztban foglalkozott vele a héten a Tejben-vajban.) De hogy ne kelljen olvasóinknak a bőség zavarával küszködnie, rájuk most nem lehet szavazni, hanem csak a cikkben kitárgyalt hat celebre. Kérjük, mondják meg, melyiküknek áll jól a legjobban a gyászos színű öltözék!