Ezen a héten arra voltunk kiváncsiak, milyen összeállításokkal vészelik át a telet a hírességek. Daisy Lowe farkasos sapkában feszít, Victoria Beckham már megint a fekete mellett döntött, Michelle Obama viszont a mandarinszínt választotta. Ön szerint melyikük néz ki a legjobban? Szavazzon.

Daisy Lowe

Daisy Lowe

A modellről, akinek a neve legutóbb a Pirelli naptár kapcsán merült fel, egyelőre még ritkán jelennek meg paparazzi-fotók, mivel nem számít igazán celebnek. Pedig Daisy Lowe – amellett, hogy számtalan divatház bemutatóján és kampányában vett részt – híres barátot tudhat a magáénak. Lowe Mark Ronsonnal, Lindsay Lohan csajának, azaz Samantha Ronsonnak a bátyjával él kapcsolatban évek óta. Mindenesetre úgy tűnik, nem a botrányos barátok hozzák meg a hírnevet, hanem egy ideális téli viselet, méghozzá egy farkasfejes sapka, mely a profikhoz méltóan, egyenesen a paparazzó kamerájába nézett, pont amikor kellett.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Kelly Osbourne után, aki néhány héttel ezelőtt a feketét viselő hölgyeket elemző heti trend cikkünkben szerepelt, Victoria Beckham is megmutatta saját bilikalapját. A húszas évekre jellemző darabhoz Beckhamné Osbourne-nal ellentétben nem csak feketét vett fel. Némi szürkével és arany színű cipőorral próbált finomítani a sötét kisugárzáson. Mindenesetre ez a ruhaválasztás szerintünk egy remek és elegáns összeállítás, és ha csupán ezt az egy fényképet néznénk az egykori énekesnőről, koránt sem állítanánk, hogy ő lett volna az elmúlt 50 év legkárosabb szépségideálja.

Sienna Miller

millernyc11209 11 x17
Sienna Miller

Jude Law régi - és talán új – kedvese egy New York-i kutyasétáltatás alkalmával öltötte magára ezt a szürke szőrmekabátot. Sienna Miller, aki szürke és fekete ruházatát egy barna táskával próbálta feldobni, korábban is okozott meglepetést stílusával és a szokásostól lényegesen eltérő szépségápolási trükkjeivel. Hiszen elsőre ez a kabát is tényleg szörnyen fest, de hosszasabb nézegetés után rájövünk, van előnye is a kreppelt szőrszálas kabátnak: ha más nem, legalább nem fázik meg benne elszánt viselője.

Michelle Obama

ev 00413350
Michelle Obama

Az amerikai First Lady az indiai miniszterelnök és a felesége Fehér Házba érkezésekor viselte ezt a mandarin színű kabátot, mely kifejezetten üde színfoltnak számít az egyébként a ruházkodásra is jellemző szürkeségben. Michelle Obama, ahogy azt az őt követő blogger megírta, ezúttal Isaac Mizrahi (ő az a tervező, aki a 2006-os Golden Globe díjátadó előtt leellenőrizte Scarlett Johansson melleit) ruhájában jelent meg, melyhez egy aranyszínű cipőt választott extraként. A ruha mellett Obama állítólag azért döntött, mert ez a szín az indiai zászlóban a bátorságot jelenti.

Rihanna

Rihanna

Az énekesnő szürke, szőrmével díszített kabátja szerkesztőségünk egyik kedvenc darabja. Egyrészt azért, mert valójában nem lehet tudni, pontosan hol kezdődik, és hol ér véget. Másrészt pedig azért, mert hiába a szürke az alapszín, mégis vidám hangulata van. Rihanna egyébként már számtalanszor bizonyította, van némi köze a divathoz. Nemrég egy interjúban pedig azt mondta, karrierje elején még hagyta, hogy megmondják neki, milyen színű rúzst használjon, és milyen legyen a haja. Később azonban megunta, hogy ő is csak egy legyen a szőke, hosszú hajú énekesnők sorából.

Jessica Alba

Jessica Alba

A Sin City című filmben szereplő színésznő első kislánya, Honor születése óta leggyakrabban - kivétel persze a kissé túlretusált Campari-kampány - sportos viseletben bukkan fel, akárcsak mostani cikkünkben. Jessica Alba, aki megtiltotta, hogy Cash Warrennel közös gyermeke is a színészmesterség elsajátításába kezdjen, egy bővülő szárú nadrágot és színben – természetesen ezúttal is a szürkéről beszélünk – hozzá passzoló sállal és cipővel próbálta egységessé tenni ruházatát. Alba azonban arra azonban sajnos nem volt hajlandó, hogy abbahagyja az sms-küldözgetést, felnézzen és eleresszen egy mosolyt.

Ki a legszebb téliesen?

Miután végignézte a hírességek télies ruházatát, nincs más hátra, mint sem eldöntse, melyikük nézett ki a legjobban. Ön szerint a bilikalapos Victoria Beckham, a végenincs-kabátos Rihanna vagy éppen a szürkeségbe színt hozó Michelle Obama fest a legjobban? Szavazzon!