Jessica Alba egy italért vetkőzött fürdőruhára

2008.12.03. 21:34
A színésznő öt hónappal a szülés után szexi poszterlány lett a Campari 2009-es naptárja kedvéért. Mélyen dekoltált fürdőruhában, shortban és fürdőruhában, dögös brazil modellfickók közt pózolt, és azt se tudta, minek örüljön jobban: a ruháknak vagy a pasiknak.

A Sin City színésznőjét Mario Testino fotózta Malibuban a Campari Club mindössze 9999 példányban piacra dobott 2009-es naptárához, amit ma mutattak be Milánóban. „Imádtam ezeket a ruhákat: fiatalosak, szexik és üdék. Mivel mostanában állandóan laza cuccokban, karomon egy babával mászkálok, kifejezetten jól is esett ismét kiöltözni, kifinomultan csábítónak érezni magam. Ráadásul ennyi jó pasi közt! Az egész hangulata nagyon elegáns, mégis fiatalos és laza, ami a kedvenc kombinációm!” - mesélt a fotózási élményekről Alba, akitől fürdőruhásnál merészebb fotókat amúgy se várhatunk, mivel ezt katolikus neveltetésére hivatkozva elutasítja.

Jessica Alba és a kulturált
alkoholfogyasztás

A 27 éves színésznőt azonban villantások nélkül is szinte minden évben megválasztja valamelyik újság a Legszexibb Nőnek: a Maxim Száz Legjobb Csaj-listájának rendszeresen az élmezőnyében végez, 2007-ben az FHM, 2006-ban pedig az AskMen.com választotta a világ legbombázóbb csajának. Szintén 2006-ban a Playboy címlapján is szerepelt, bár ennek nem örült igazán. Kívánatosságát a jelek szerint az sem befolyásolja, hogy férjhez ment Cash Warrenhez - akivel épp újabb esküvőt terveznek -, idén júniusban pedig megszületett Honor Marie Warren nevű kislányuk.

Az olasz italgyár már tizedik éve adja ki a Campari Calendar néven elhíresült kiadványt, amely szinte a kezdetektől a világ egyik legelismertebb művészi kiállítású naptára. A tavalyi kiadványt Mario Parisotto fotózta Eva Mendes főszereplésével, a 2007-esben Salma Hayekről készült sorozat. Alba sorozatának fotósa, Mario Testino a Vogue és a Vanity Fair elismert közreműködője, a stylist-rendező pedig a Grace Jones egykori híres imidzsét is kitaláló Jean Paul-Goude volt.