A magazin kiválasztotta az elmúlt évtized harminc legszebbnek és legtehetségesebbnek tartott modelljét. A francia magazin Kate Mosst kihagyta a listáról, mivel úgy gondolták, a szupermodell megérdemli, hogy összeállítsák a legjobb címlapképeit. Önök kit hiányolnak a listáról?

A francia Vogue lehetetlen küldetést vállalt magára, kiválasztotta az elmúlt évtized 30 legszebb és legtehetségesebbnek tartott modelljét. A listán, melyen a modelleket nem rendezték sorrendbe, olyan nevek szerepelnek, mint Gisele Bündchen, Lara Stone, Natalia Vodianova vagy éppen Lily Cole. Ugyanakkor olyan arcok is szerepelnek, akiknek a nevét kevesebben ismerik, és kevésbé számítanak sztárnak. Ilyen például Anja Rubik, Daria Webowy vagy éppen Freja Beha Erichsen.

Az egyetlen, akinek egyértelműen a listán lett volna a helye, hiszen az elmúlt két évtized egyik legmeghatározóbb szupermodellje volt, az nem más, mint Kate Moss. A magazin szerkesztői azonban úgy döntöttek, munkásságát azzal jutalmazzák meg, hogy összeállítják a 9 legjobb francia Vogue címlapjának listáját. Ezeket a magazinborítókat nyálazhatja végig a fenti képre kattintva megnyíló galériában. Az alábbi fotó pedig a 30 legjobb modellt tartalmazó képösszeállításunkat rejti.

Biztosak vagyunk benne, hogy szinte mindenki tudna olyan modelleket mondani, akinek szerinte joggal ott lett volna a helye a 30 legjobb modell között. Ön kit hiányol legjobban a listáról és kinek a neve láttán sikított fel örömében?

Az évtized 30 legjobb modellje

1. Gemma Ward

2. Agyness Deyn

3. Daria Werbowy

4. Lara Stone

5. Lily Donaldson

6. Natalia Vodianova

7. Natasha Poly

8. Doutzen Kroes

9. Anja Rubik

10. Freja Beha Erichsen

11. Chanel Iman

12. Iris Strubegger

13. Anna Selezneva

14. Irina Lazareanu

15. Karen Elson

16. Karlie Kloss

17. Kasia Struss

18. Kim Noorda

19. Catherine McNeil

20. Coco Rocha

21. Isabeli Fontana

22. Sasha Pivovarova

23. Vlada Roslyakova

24. Magdalena Frackowiak

25. Gisele Bündchen

26. Jessica Stam

27. Raquel Zimmermann

28. Lily Cole

29. Mariacarla Boscono

30. Maryna Linchuk