Nem gondoljuk azt, hogy a férfiaknak rásegítésre lenne szükségük ahhoz, hogy egy nőnek a melleit észrevegyék. Sok hölgy mégis úgy öltözködik, mintha külön még fel is szeretné hívni erre a területre a figyelmet. Vagy talán úgy gondolkodnak, hogy ha úgyis mindenki oda fog nézni, akkor már legyen is ott valami izgalmas? Az okokat csak találgathatjuk, de az eszközöket teljes magabiztossággal vehetjük szemügyre ebben a heti trend cikkben, amelyben hat (plusz kettő) celeb dekoltázsára fogunk rácsodálkozni. Jelmondatunk: nem csak a kivágás lehet izgalmas!

Carmen Electra

A könnyen vetkőző modell-színésznő a héten egy Voyeur Nightclub névre hallgató szórakozóhelyre látogatott el. Az alkalomhoz és Carmen Electra múltjához képest az eseményhez választott öltözék meglehetősen visszafogott volt, hiszen az ezüstösen csillogó felső mindent takar, amit takarni illik.

Így aztán, hogy a fém alá rejtett melleket mégiscsak kiemelje valami, a Playboy által előszeretettel alkalmazott modell egy szemre két-három kilós medállal ellátott nyakláncot lógatott be mellei közé. Ugyanezen az eseményen egyébként Lindsay Lohan is jelen volt, aki extrakivágott felsőt, és egy kevésbé súlyos pókot választott egy hasonló összeállításhoz.

Taylor Momsen

Taylor Momsen csak azoknak lesz ismerős, akik nézik a Gossip Girl című tévésorozatot. A roppant dekoratív, karrierjét szintén modellként kezdő hölgy a történet szerint aránytalanul nagy mellekkel rendelkezik, és úgy tűnik, erről a testrészéről Momsen a valós életben sem szereti elterelni a figyelmet.

A rózsafüzér Madonna révén vált szexi kiegészítővé a nyolcvanas években, és azt is a popkirálynő fedezte fel, hogy a fekete szemekből álló lánchoz milyen jól megy a csipke. Momsen a jelek szerint mélységesen egyetért, azonban kissé rendhagyó módon fekete helyett fehér csipkét választva. Azért ne aggódjanak a feketekedvelők, kicsit lejjebb mutatunk olyat is!

Bálint Antónia

Bálint Antónia a héten kedden este a 2010-es Playboy naptár tiszteletére rendezett vacsorán lépett (ült) kamerák elé. Tekintve, hogy az esemény nagy mértékben kifejezetten a mellekről szólt, kézenfekvő volt, hogy a meghívott hölgyek nem fognak nyakig begombolkozva megjelenni.

A legfantáziadúsabb öltözék Bálint Antóniáé volt, aki kacéran férfiasra vette a figurát, azonban a gallér és a nyakkendőt helyettesítő diszkrét fekete masni alatti részt a nézők belátására bízta.

Ashley Greene

A 22 éves, a Twilightban vámpírt alakító színésznőből már mindent láttunk, így az ő dekoltázsa a szorgalmas bulvárolvasóknak már nem rejteget túl sok meglepetést. Azért a Nemzetközi Gyémántcentrum és az InStyle Magazin közös eseményén ő is inkább sejtetni próbált, mint mutatni.

A különleges felső felül áttetsző anyaggal kezdődik, azonban éppen, amikor igazán izgalmassá kezdene válni a dolog, a sejtelmes tüllt felváltja egy teljesen átlátszatlan, legyezőszerű rétegekből összeálló mellrész.

Miley Cyrus

Amerika első számú tinisztárja, Miley Cyrus rendre megbotránkoztatja rajongóinak szüleit. Előfordult már például, hogy country-énekes apjával, Billy Ray Cyrusszal közösen vettek részt erotikus felhangoktól nem mentes fotózáson.

Ezen a héten azzal akasztotta ki az aggodalmas természetű amerikai népet, hogy 17 éves kora ellenére olyan szabású felsőt vett fel, amely mellett fekete csipkés melltartója szinte teljes egészében kilátszott. Mindezt szemlátomást akkor tette, amikor az edzőteremből átlibbent a mondjuk a szomszédos stúdióba, de hiába, a Hannah Montanát alakító színésznő számára szinte az élet minden másodperce nyilvános szereplésnek számít.

Jessica Biel

A Flashdance-plakát óta ikonikus megoldásnak számít olyan szélesen kivágott felsőt felölteni, ami az egyik oldalon szükségszerűen lecsúszik, ezzel esetleg kivillantva a melltartót és egy jó adag dekoltázst.

Ebben a stílusban öltözött fel Dobó Kata is, amikor a héten megjelent napcelebje-interjút adta a Velvetnek, de mivel közben legújabb szerepéért karrierje eddigi legjobb kritikáit kapja, úgy döntöttünk, nem őt vesszük elő megint. Már csak azért sem, mert ugyanígy öltöztették fel Jessica Bielt készülő filmjéhez, melynek címe Valentin-nap, és amelyből a héten közöltek előzetes fotókat. (Találják ki, mikor lesz az alkotás premierje! Nem talált, február 12-én.)

Ki a legizgalmasabb dekoltázs tulajdonosa?

Jessica Biel esetében ráadásul az alibiből felvett póló kivágása még nagyobb is, mint Dobó Katáé, így kicsit olyan benyomást kelt, mintha az egyik karját kidugta volna a trikó nyakán.

Ha még nem tette volna meg, kérjük, kattintson most valamelyik képre, és tekintse meg galériánkat, ami a cikk hat szereplőjén kívül még tartalmaz néhány izgalmas dekoltázs-megoldást erről a hétről. És persze szavazni is lehet, ne kímélje a gombokat!