Szerda este bemutatták a Victoria's Secret legújabb kollekcióját. Túlfűtött szexualitás, nevetségességbe hajló kellékek, furcsa perverziók és rengeteg modell, akik alig viseltek valamit. Az esten fellépett Katy Perry, aki ezúttal kifejezetten visszafogottnak tűnt a bugyiban és melltartóban vonuló lányokhoz képest. A divatcég nem sokkal a kezdés előtt kiadott egy beharangozó videót is, és az abban ígérteket teljesítették is. Nézzük, hogy hogyan.

Vidéki csajok és mennyei testek a bemutatón

"Kemény szerelem", "Játék indul", "Vidéki csajok", "Mennyei testek", "Vad dolgok", és "Pink" voltak az idei Victoria's Secret bemutató főbb témái. Todd Thomas, a divatcég egyik tervezője higgadtan elmagyarázza a bemutató előtt kijött, alább megtekinthető videóban, hogy az egyik témába tartozó ruhák kicsit rockosabbak, a másikba tartozók romantikusabbak. A "Vad dolgok" például dzsungeles, a "Pink" pedig színes, fiatalos és nagyon boldog. "A Mennyei testek valószínűleg a legragyogóbb, legnagyszerűbb és legdrámaibb szekciónk" - ígéri, és a tegnap este megtartott bemutató be is váltotta a hozzá fűzött reményeket.

A bemutatón Katy Perry kétszer is fellépett, a modellekhez képest meglepően túlöltözve. A két Todd Thomas-ruhában csak a lábait és melleit mutogatta, de nagyjából ennyit szinte minden alkalommal láthatunk tőle. A korábbi években koncertezett már Justin Timberlake, Usher és Heidi Klum férjecskéje, Seal, tavaly pedig a Black Eyed Peas is zenélt.

"Komolyan, ezek a legnagyobb szárnyak, amiket valaha viseltem" - mondja mosolyogva Adriana Lima a felvételen, miközben nem tudja levenni a kezét róla. "Ezek a legforróbb cuccok, amiket valaha hordtam" - hallható a háttérben. "A ruhák lenyűgözőek. Alig várom, hogy végre beinduljon a műsor" - lelkesedik valaki más. Az idei bemutatón részt vett Adriana Lima, aki legutóbb kétmillió dolláros melltartóban villogott New Yorkban, valamint közreműködött Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio és Karolina Kurkova.

Heidi Klum először maradt ki

"Minden jó dolog véget ér egyszer. Örökké imádni fogom a Victoria's Secretet. Elképesztő időszak volt" - nyilatkozta korábban Heidi Klum, aki 13 év után először most kihagyta az idei bemutatót. Heidi Klum mellett hiányzott Miranda Kerr, aki éppen terhesen pózolt az egyik magazinnak, és Doutzen Kroes is, aki szintén várandós, és akit a héten vett feleségül új pasija, Sunnery James. "Ezt a napot soha nem szabad elfelejteni. Az én barátaim a legjobbak!" - twittelte ki kedden az érzéseit.

A Victoria's Secret védjegyének számító angyalszárnyakat, amiket eddig rendszerint Heidi Klum viselt, így mások örököltek meg. A szintén szőke, széles csípőjű Anya például, akit a felületes szemlélődő könnyen összekeverhet Heidi Klummal, de a galériában vannak szívárványos és buborékból készült szárnyak is. Kattintson!