A Tesco ruházati márkája, az F&F bemutatóján jártunk, ahol természetesen ismét szép számban jelentek meg a hazai celebek. Nem tudjuk mennyire volt tudatos az, hogy a tavasz ellenére a hírességek kerülték a feltűnő színeket, talán így kívántak reflektálni arra, hogy mégiscsak egy őszi/téli kollekció bemutatójára voltak hivatalosak. Szerencsére volt, aki a közeledő nyarat idézve több szabad bőrfelületet mutatott, Horváth Éva például egy baby-dollszerű ruhában jelent meg.

Horváth Éva

Az Éden Hotel háziasszonyának sajnos már nem jutott ülőhely, de így mindenki még alaposabban szemügyre vehette ruháját, amelyet a bemutató végeztével büszkén prezentált a fotósoknak. Bár sokan várták, hogy a Horváth Éva kebléből majd kicsit többet mutat a ruha, mint amennyit viselője szeretne, ez végül nem következett be, legalábbis mi nem tudunk róla. Horváth Éva ruhája egyébként minket egy kicsit egy baby-dollra, és nem annyira egy alkalmi viseletre emlékeztetett, a cipő mindenesetre jól passzolt hozzá, ebben nem volt hiba.

 

Orosz Barbara

Úgy tűnik, hogy a TV2 műsorvezetője nagyon kedveli a bőrből készült kabátokat, hiszen a Nagy Duett egyik adásában is viselt egyet, és most az F&F bemutatóján is ebben láthattuk. Bár állítása szerint új barátja már meggyőzte arról, hogy nadrágban is nagyon jól néz ki, most mégsem ebben jelent meg, hanem maradt a jól bevált ruhadaraboknál. Orosz Barbara természetesen arra is ügyelt, hogy a körömlakk és a rúzs is passzoljon a ruhája színéhez, és így tökéletes is lett a dögös rocker Piroska külső.

 

Debreczeni Zita

Kedves Ferenc barátnője szinte minden hazai celebes trendelemzésünkben szerepel, és bizony ez sem lesz kivétel. A modellként és fotósként tevékenykedő híresség a tavalyi bemutatóhoz képest rövidebb hajjal, ám kevésbé hétköznapi öltözékben jelent meg. A szűk, világos farmert lakkosan fénylő leggingsre, az egyszerű inget pedig egy szintén nem túl trükkös fehér felsőrészre cserélte, és egy flitteres kabátkával adott az egész összeállításnak  ünnepélyesebb hangulatot. Ami a kiegészítőket illeti, a cipők terén nem volt nagy váltás, viszont a táska jelentősen összement.

 

Vásáry André

A Csillag születik második szériájának versenyzője is részévé vált az eseményekről eseményekre járó celebközösségnek, és a csütörtöki divatbemutatót az első sorból követte figyelemmel. A hajbeültetését bátran vállaló énekes szemmel láthatóan a divat ütőerén tartja a kezét, hiszen csupa olyan színt viselt magán, amelyek most az első helyen szerepelnek. Könnyen lehet, hogy Vásáry André divatérzékenységének valami köze van ahhoz, hogy korábban modellkedett is. Bár csak néhány hónapig űzte ezt a foglalkozást, azt gyorsan megtanulta, hogy mindenkit tisztelni kell, akivel együtt dolgozik az  ember.

 

Varga Viktor

Szintén a Csillag születik hozta meg az ismertséget Varga Viktor számára, aki a  különböző rendezvényeken mindig nagy feltűnést kell az általa viselt ruhákkal. A fiatal énekes egyébként sem titkolja, hogy mennyire lenyűgözi őt a divat, sőt maga is tervezőnek állt. "Most szinte mindig olyan ruhákat hordok, amelyeket én magam terveztem, és a fellépéseimen is csak ezekben vagyok hajlandó megjelenni" – nyilatkozta tavaly ősszel Varga Viktor, aki rosszul érzi magát, ha átlagos külsőt erőltet magára. Tapasztalata szerint egyébként az Egyesült Államokban senkit nem zavart, hogy szereti az extravagáns holmikat.

 

SP

Most már szinte nincs olyan esemény, amelyen ne lehetne összefutni a fiatal énekessel, így nem igazán lepődtünk meg, amikor az F&F márka divatbemutatóján is feltűnt, és egyenesen az első sorban foglalt helyet. Igaz, néha mintha inkább a telefonja kötötte volna le a figyelmét. De nézzük Éder SP Krisztián öltözékét: a baseballsapka nála is első helyen szerepel a kiegészítők listáján, és a fejrevaló színét talán máshol is be lehetett volna hozni az összeállításba, amelynek szintén igen feltűnő eleme az érdekes kialakítású kabát Tyra Clothingtól, valamint a nagyméretű, ám visszafogott színvilágú Louis Vuitton táska.

 

Fluor

Az eseményen ott volt SP jó barátja és lakótársa, Fluor is. A Mizu című sláger előadója szemmel láthatóan ügyelt arra, hogy színben, valamint amennyire lehet, márkában is passzoljanak egymáshoz öltözékének darabjai. Fluor természetesen most sem fedetlen fővel jelent meg a nyilvánosság előtt, hanem gondosan kiválasztott egy megfelelő sapkát a gyűjteményéből, a partiszemüveg azonban jelenleg otthon maradt, igaz, egy divatbemutatóhoz és egy állófogadáshoz amúgy sem igazán illett volna egy ilyen kiegészítő.

Ki volt a legjobban öltözött celeb?

Ön szerint ki volt a legjobban öltözött híresség az eseményen, amely ily csodálatosan egy fedél alá hozta a konkurens televíziós csatornák arcait. Vajon a baseballsapkás jó barátok, vagy a Csillag születik versenyzői a divatosabb férfiak? És ki volt a legcsinosabb női híresség, aki a fekete-vörös vagy aki a fekete-fehér színpáros mellett döntött. Esetleg a stílusok keveredését. kedvelő Horváth Éva döntött a legjobban, amikor a szekrénye előtt válogatott?