Divatszempontból a hét legnagyob hazai durranása a Mariottban megrendezett jótékonysági est volt, amelyen az Országos Mentőszolgálat számára menyasszonyi ruhás celebekkel gyűjtöttek életmentő berendezésekre. Melyik hírességnek áll legjobban az esküvői szerelés? Nézze meg a ruhákat és szavazzon!

Renczés Gabriella és Kembe Sorel Artúr

Első párunk műsorvezetőként volt jelen az eseményen. Renczés Gabriella a Hrivnák Tünde által tervezett, mostanában nagyon divatos magyaros motívumokkal kombinált ruhát viselt. A Kölyökidőből megismert műsorvezető mostanság a Telemédia játékait vezeti. A menyecske- és esküvői ruha párosításával született darab merésznek tűnhet, főleg egy platform cipővel kombinálva. Renczés hajába piros masni került, és még jól fel is tornyozta a fodrász. Ehhez képest Kembe Sorel, aki a Duna Tv után a Jóban-rosszbanban válallt szerepet, visszafogott egysoros öltönyt kapott, ingének nyakára fekete virágok voltak hímezve, amik viszont még véletlenül sem passzoltak a mennyaszonyi ruha mintájához.

 

Gombos Edina és Alberto Costafreda

Maradva a magyaros trendeknél Gombos Edinát egy fekete-fehér-piros ruhába bújtatták, amihez egy fekete alapon színes virágokkal hímzett komplét kapott. Az oldalán fekete ruha jótékonyan slankit, ugyanakkor kissé merésznek tűnik a míderszerű piros felső. A mellnagyobbítással is meggyanúsított műsorvezető látszólag jól szórakozott az alkalmi divatbemutatón. Templomi esküvőre gyúró mennyasszonyokat lebeszélnénk erről a szettről.  Külön érdemes megfigyelni Gombos haját, egészen elképesztő frizurát kapott az ex-műsorvezető. Costafreda, akit Gombos még Kubában ismert meg, és csábított Magyarországra, ehhez képest lazán kigombolt zakóban, fekete gombokkal díszített fehér ingben vonult a színpadra, ingének nyakán szintén fekete hímzés látható. Lányuk rózsaszín balerinában és ehhez passzoló rózsaszín övvel díszített ruhácskában vonult a kifutóra.

 

Fekete Dávid és Cserpes Laura

A  fiatal pár egy meglehetősen konvencionális esküvői öltözetben lépett a színpadra. Fekete Dávid  - aki feleségével énekelt duettet a Megasztárban -  legalább kapott egy harántcsíkos nyakkendőt és az öltönye is be volt gombolva, de ezt sikerült tönkrevágnia egy borzalmas hegyes orrú cipővel. Frizurája a megszokott félrenyalt, fodrász után kiáltó, hátul kissé hosszabb fazon, Cserpes Laura raffolt, tüllel díszített ruhát kapott. A ruha egyik oldalán tollakkal van díszítve, jó lenne tudni, mennyire idegesítő lehet vajon, ha egész este ebben pompázik valaki. A kiegészítők elmaradtak, sehol egy fátyol vagy egy stóla.

 

Halmágyi Nikoletta és Jáger Richárd

Az Összeesküvők játékosai kissé zavartan vonultak a színpadra. Niko - aki szerint fantasztikus a szex Ricsivel -  oldalt felnyírt és a már megszokott feltupírozott frizurát kapott, hozzá pedig egy strasszokkal kirakott, alul fodrokkal és tüllel kombinált ruhát húzott magára. Az alakot követő felsőrészt bő alsó résszel egészítették ki, a szoknyarészen lógó cafrangok kis jóindulattal harmonizálnak párja ruhájának színével. Ricsi, aki állítólag imádja anyósát, fényes szürke öltönyt és hozzá kigombolt fekete inget húzott, a laza olaszos stílus jegyében. A még nem házas, de együtt élő pár talán ebben a szerelésben áll egyszer az oltár elé?

 

Sarka Kata és a lányok

Sarka Kata, aki a legutóbb a Glamour gálán villantott, tényleg nagyon sovány - ez volt az első gondolatom amikor megláttam a kifutóra szingliként érkező mennyasszonyt. Míg a többi modell haja nagyon be volt lőve, Sarka haja olyan, mintha az utolsó pillanatban esett volna be az eseményre, és nem jutott idő rá, hogy megfésüljék. Ruhája az alakot követő, alul azonban rafináltan bő, hogy biztosan megnehezítse az elegáns bevonulást. A mellrésznél strasszokkal kivarrt és két háromszög alakú, macskafülre emlékeztető valami dobta csak fel a visszafogott darabot. Ékszerek sem voltak Sarkán, csak egy vékony ezüstláncot viselt a csuklóján. A szerelést feldobták a koszorúslányok, akik lelkesen dobálták a rózsaszirmokat.

 

Csisztu Zsuzsa és Dr. Ketskés Norbert

Kiknek áll legjobban az esküvői ruha?

Csisztu Zsuzsa, aki állítólag gyereket tervez a közeljövőben,  bevonulását néma csönd fogadta. Az egykori tornász meglehetősen kivágott, mell alatt szalaggal díszített ruhát kapott, egyik vállán fekete virágdísszel.  Ehhez a szereléshez bézs platform szandált húzott, és egy meglehetősen nagy fekete-ezüst nyakláncot is viselt. Párja, a belgyógyász Ketskés nem halványította el feleségét, fekete hajszálcsíkos öltönyben, fáradtkék-fekete nyakkendőben jelent meg. Ketskésen, úgy tűnt, sokat van öltöny, mert többekkel ellentétben meglehetősen otthonosan mozgott benne. Kattintson valamelyik képre, és lapozza végig fotóösszeállításunkat, aztán szavazzon a kedvencére!