CSISZ vs Nagy Duett - keressük a legjobb nőt a tehetségkutatókból

km
2011.05.22. 18:19
Szokásos hétvégi trendcikkünket most a két rivális tévécsatornán futó hétvégi tehetségkutató/dalverseny-műsorból állítottuk össze: a női zsűritagok és a két női műsorvezető, Ördög Nóra és Liptai Claudia mellett két női versenyző is versenyben van. A múlt héten kiesett Timi Chenre, vagy a mindig trendi Tóth Gabira is szavazhatnak, hogy ne csak a műsor készítői képviseltessék magukat. Heti trend, szavazás.

Csillag születik

Ördög Nóra: hosszú láncok, miniruhák

Az RTL Klub műsorvezetőnője (és Náray arca) általában miniruhában vezeti a Csillag születik-et, melyhez hosszú, hangsúlyos nyakláncot kap a stylistoktól. A róla készült hivatalos fotón például aranyszínű, elegáns miniben pózol, de az adásokban kevésbé öltöztetik ünnepélyesen. Az egyik áprilisi CSISZ-t például szürke, felül bő, alul szűk ruhában, meleg csizmában vezette. Gyakran hord világos, vajszínű ruhákat, de vékony alkatán az élénk színek is jó mutatnak: a május 7-i élő műsorban piros, térd fölött végződő, a szokásosnál mélyebben dekoltált ruhában konferált Ördög. Ha önnek bejön Ördög lazasága, és ruhái összképe, szavazzon rá, de már most szólunk, hogy a tavaly őszi mezőnyből is őt hozták ki olvasóink győztesnek!

Hernádi Judit és Oroszlán Szonja: összehangolt zsűri

Bár a műsorban csak deréktól felfelé látszanak, nyugodtan dönthet úgy, hogy Hernádi Judit és Oroszlán Szonja a mezőny legjobban ruházott párosa: a zsűri tagjait színben és stílusban mindig összeöltöztetik, Hernádira (és kiemelkedő melleire) elegáns zakó, míg a titokban házasodó Oroszlánra ejtett vállú felső (vagy ruha) szokott kerülni. Mind a zakót, mind az ejtett vállú felsőket megnézhetjük már a műsor első hivatalos, műtermi fotóin. Említett képeken Oroszlán lába is látszik, ami a szűk leggings miatt most épp nem előny. Ha önnek mégis a zsűritagok tetszenek legjobban, szavazzon rájuk.

Timi Chen: edzőcipő és magas sarok

A tehetségkutató május 14-i kiesőjét láthattuk farmerban, edzőcipőben és cukorkaszínű, nőies ruhában is. A mi kedvencünk a második élő adásban viselt barackszín ruha a citromsárga övvel, de a hímzett sötétkék ing is nagyon jól ment Chenhez. A 16 éves, kínai származású, de rég Magyarországon élő lány egyébként Shanghajban már nyert egy tehetségkutatót, nálunk a legjobb nyolcból esett ki, bár sokak szerint Krizbai Tecának kellett volna távoznia, nem neki. A képre kattintva megnézheti CSISZ-es nőkből összeállított galériánkat, aztán ha végül úgy érzi, hogy ön szerint a cikk szereplői közül Chen a legjobban öltöztetett híresség, szavazzon rá!

 

A Nagy Duett

Liptai Claudia: majdnem Monroe

Az újabban rokkantkártyás visszaéléséről és hajvágásáról híres műsorvezető rendre drága koktélruhákban vezeti a Nagy Duettet a TV2-n. Altalában élénk színű, testhez álló, selyem vagy szatén ruhát kap, szőke hajához jól mennek a fekete, smaragdzöld és királykék darabok. Kötelező kiegészítő a platformcipő és egy-két csillogó ékszer: az összkép sosem túl csicsás – a leopárdminta is helyére került az április 22-i adásban –, de a szoknya néha túl rövid, és a platform helyett jöhetne végre tényleg a törpesarok. A május 6-i adásban Liptait például huszonéves Marilyn Monroe-imitátornak öltöztették, ha azonban önnek bejön a fiatalított műsorvezető, szavazzon rá!

Balázs Klári: mindig zakó

A Nagy Duett női zsűritagjánál ugyanaz a helyzet, mint a CSISZ zsűrijénél: nem látjuk, mi van az asztal alatt. Balázs Klárira szeretnek színeket és mintákat aggatni, de figyelembe veszik korát és alakját, így vállát sosem látjuk, zakó vagy ing takarja. A zsűritagon sincs túl sok ékszer, ruháin viszont néha találunk fölösleges hímzéseket. A műsor műtermi fotóin egyébként Balázson egy egész fura fekete-fehér összeállítás van, ilyet a műsorban szerencsére nem adtak rá. Ha önnek nagyon tetszik Korda György Klárikája, legyen ő a hét legjobban öltözöttje!

Tóth Gabi: az elmaradhatatlan forrónadrág

 

Ki a legjobban öltöztetett celeb a héten?

Tóth Gabi gyakran szerepel heti trendjeinkben, mindent meg is tesz érte: általában extramini szoknyában vagy shortban jelenik meg, ezzel hangsúlyozva, mennyire örül nagy fogyásának. A miniruhák mellé mindig magassarkút adnak rá a stylistok (bár valószínűleg magától is azt szokott felvenni): a legbevállalósabb ruhát a második adásban láttuk rajta, akkor Tóth testfelületének nagy része szabadon maradt, a legtöbbet takaró szettet pedig akkor vette fel az énekesnő, amikor érdekes okkersárga színe volt. Vigyázat: a második három képről egy külön galéria nyílik, nézze végig a Nagy Duett szereplőit is, mielőtt szavaz!