Nagyban zajlik a 65. Cannes-i filmfesztivál, így szokásos hét végi trendvisszatekintésünkben ezúttal ennek az eseménynek a fotói közül válogattuk ki a leginkább figyelemre méltó hölgyeket. A franciáknál mindenki kicsit merészebb szokott lenni, mint otthon Hollywoodban, így volt ez idén is. Nézzük az eddigi termést.

Eva Longoria

Eva Longoriát a Született feleségek MILF-jei közül olvasóink a legszexisebbnek választották, így gondoltuk, nem bánják majd, ha mutatunk róla megint egy szép adag fotót. Mivel Gabrielle Solis sorozata a múlt vasárnap véget ért Amerikában, az őt játszó színésznő jobban teszi, ha munkát keres - talán erre is jó lesz az a felhajtás, ami Longoria az uszályaival és dekoltázsaival kavart Cannes-ban. A fesztivál megnyitóján Marchesában tündökölt, de még merészebb a fenti fotón látható ruha, amit Emilio Pucci tervezett. A képösszeállításban mindkét alkalomra lehet nyálat csorgatni, kattintson!

Jane Fonda

Jane Fondáról nem lehet úgy beszélni, hogy az ember ne említené a legendás színészdinasztia tagjának életkorát: 74 éves. És ehhez a korhoz úgy néz ki, mintha nem is lenne szüksége a ravasz fekete-fehér mintával slankító-bögyösítő ruhára, ami Kate Winsletnek is olyan jól áll. Ajánljuk, hogy ezeket a képeket nagyítsa ki a képösszeállításban, Jane Fonda egyszerűen hihetetlenül néz ki!

Freida Pinto

Jane Fonda és Freida Pinto úgy adták elő magukat, mintha a legjobb barátnők lennének, holott egyikük szinte nagymamája is lehetne a másiknak. Igaz viszont, hogy mindketten ugyanazt a szépségipari céget reklámozzák, bár ennek Cannes-hoz nem sok köze van. A lényeg: a Gettó milliomossal berobbant színésznő egy élénkzöld Atelier Versace-ruha segítségével villantott combot, Angelina Jolie után szabadon.

Beth Ditto

Beth Ditto most éppen visszatérőfélben van Gossip nevű együttesével. Az énekesnő mindig is ismert volt elképesztő stílusáról, és ezúttal sem fogta vissza magát, pedig csupafeketében vonult a vörös szőnyegen. Nem is annyira a ruhái lenyűgözőek, inkább a frizura, a smink és a fülbevaló, amihez valószínűleg fegyverviselési engedély kellett. Nehéz nem Pécsi Ildikóra gondolni, amikor az ember Beth Ditto fotóit nézegeti, de ettől az élmény csak még borzongatóbb.

Az ázsiai hölgyek

Már tavaly is szemet szúrt nekünk a Cannes-i összeállítás készítésekor Fan Bing Bing, és egyszerűen idén sem csinálhatunk úgy, mintha a filmfesztivál leggyönyörűbb, legelegánsabb női közül jónéhány ne Ázsiából érkezett volna. Fan Bing Bing mellé azonban ezúttal egy kalap alá vesszük a szintén kínai Chen Ting-Jia színésznőt és a sanghaji születésű Du Juan modellt, mert hármuk közül nem tudtunk dönteni, melyiket emeljük ki. Vajon miért csak mindig Cannes-ban látjuk őket?

Jada Pinkett Smith

Ki tetszik a legjobban?

És végül ott van Cannes-ban Jada Pinkett Smith is. Miközben a férjét férfiak próbálják lesmárolni Moszkvában, addig ő lányával együtt a Madagaszkár 3 című filmet promotálja, ami ugyan gyerekfilm, de egy kis mellköz attól még nem árthat neki. Ezt a sötéten zöldeskék, vállban hegyes, mellben tágas ruhát Paco Rabanne tervezte olyanra, hogy bizonyos szögekből elképesztő rálátást engedjen az azt viselő a színésznő melleire. Azonban Jada Pinkett Smith mintha nem rendelkezne azzal a szexepillel, ami egy ilyen estély viselését előnyössé teszi - ön is így látja? Ha nem, akkor szavazzon bátran Will Smith nejére, de ha más a kedvence az eddigi Cannes-i felhozatalból, akkor aszerint kattintson, de természetesen csak a fotóösszeállítás végiglapozása után!