A Viva Cometen a legtöbb celeb elképesztően öltözött fel: Kustánczi Lia neonszínű fehérneműt villantott, Trokán Nóra testszínű bugyit. Zimány Linda Angelina Jolie-nak képzelte magát, Kiszel tünde meg fehér melltartót vett a bronz lamé ruha alá, és sajnos meg is mutatta. Rubint Réka nem tud betelni saját alakjával, muszáj mindig mutogatnia, de Tolvai Renáta volt a legmerészebb, és szinte félmeztelenül jelent meg az eseményen, így már az egész ország tudja, milyen alakú a melle. Ön szerint mégis melyikük öltözött fel a legelviselhetőbben?

1. Áttetsző csipke kétféleképp: Tatár Csilla – Kustánczi Lia

A csipke a nyár meghatározó trendje, főként a színes és fehér változatot ajánlják a meleg évszakra a stílustanácsadók. A jól sikerült Comet gálára két celebnő is egész hasonló, fehér csipkés ruhát választott, de annyira eltérő módon viselték az áttetsző öltözetet, hogy nem hasonlítanak egymásra kicsit sem: Kustánczi bevállalósabb volt –végülis ő ex-playmate, nem műsorvezető– és megmutatta neonszín fehérneműjét, mely biztos nem véletlenül harmonizál kiegészítőivel. Tatár inkább fehér kisszoknyát és melltartót vett a térdig érő, csipkés ruha alá és visszafogottabb zöld táskával, barackszín cipővel körítette a magasan záródó, elegáns, úrinős szettet. Ha a neonbugyi-villantás a kedvence a cometes szettek közül, szavazzon Kustánczira, ha jobban szereti a visszafogott Tatárt, akkor őrá!

2. Kis fekete másképp: Lola – Trokán Nóra

A kis fehér ruha mellett a kis fekete is divatban van (mint mindig), főként áttetsző változatban, úgyhogy Trokán Nóra választása is lehetne éppen jó a szegecses, érdekes kialakítású, térdig érő, fekete szettel: de sajnos csak lehetne. A sikerhez elég lett volna annyi, ha a fekete melltartó mellé nem testszínű bugyit húz, vagy fordítva, de ha ennyire átlátszik az alsónemű, minimum elvárás lenne, hogy az alsó és felső rész egyszínű legyen. Így olyan a színésznő, mint akire nagyon menő ruhát aggatott a stylist, de a nagy sietségben arra már nem volt ideje, hogy bugyit is cseréljen. Körülbelül egy gombás lábköröm tud így elrontani egy szép magas sarkú szandált, mint ez a baki egy áttetsző ruhát. A színésznő egyébként csinos, a szett többi része baromira egyben van, ha ön szerint nem főbenjáró bűn a felemás alsónemű mutogatása, szavazzon arra, hogy Trokán  a legjobban öltözött az este. Lola is fekete ruhát választott, igaz ő minit, fehér zsinórtengerrel megbolondítva. A felemás vállú ruha szerintünk érdekes és nem is áll rosszul az énekesnőnek, ráadásul nem mutat túl sokat.

3. Combtővillantás: Zimány Linda – Bódi Sylvi

A Sugarbird modelljeiben bízhatunk, ha trendekről és magamutogatásról van szó: Zimány Linda simán lenyúlta Angelina Jolie lábvillantását, és vagy nyakig felhúzta a zsinórtangáját, vagy nem vett bugyit. A kék cipőt és a hozzá illő Yves Saint Laurent táskát mindenesetre jól összeválogatta a modell. Bódi Sylvi kolléganőjével ellentétben miniben mutat lábat. A sárga –valószínűleg Sugarbird márkájú– ruhát hátul egy kis tüll teszi habosabbá, de ezzel együtt jól mutat a modellen. A lila, színben harmonizáló kiegészítők is jót tesznek az összhatásnak. Ön szerint is? Akkor szavazzon valamelyik glammodellre!

4. Bőr és lamé: Tóth Gabi és Kiszel Tünde

Kicsit sajnáljuk, hogy Tóth Gabi nem sortban volt a Cometen, mint mindig, de a bőr miniruha –és a fellépésen megvillantott minibugyi– valamelyest kárpótol. Tóth szettje egyszerű, mint a faék, a ruha mellé érdekes lakkbakancsot és hangsúlyos nyakláncot vett az énekesnő, ennyi. Nem volt túl elegáns, nem volt közönséges, mit várunk még?

Hát persze, hogy a Kiszel Tünde-i giccset! A fiatal kísérővel haknizó médiaszemélyiség bronz-laméruhában polcolta fel melleit: a csöcsök előtérbe helyezése fontosabb volt, mint a hátul kivillanó, vastag, fehér melltartópánt. Pedig ami ciki, az ciki: a fehér pánt az. A hegyes orrú cipőre és furcsa, gyöngyös kistáskára ki sem térünk, aki Kiszelt fogja az est legjobban öltözöttjének szavazni, annak biztos tetszik az egész szett úgy, ahogy van.

5. Színes mini és maxi: Schobertné és Szabó Zsófi

Ki a Comet legjobban öltözttje?

Schobertné, alias Rubint Réka hozta a szokásos színvonalat, extraszűk miniben jelent meg az eseményen, extramély dekoltázzsal, meg egy boldogan vigyorgó, pamutpólós férjjel. A mélyzöld, pinkkel díszített tunikához színben passzoló cipő is került valahonnan, de táskából már csak egy aranyszínű, nagy borítéktáska jutott a fitneszlédinek.

Hasonlóan színes szettet vállalt be Szabó Zsófi is, de ő ráment a maxira. A kendőminta nagy divat, akárcsak a selyem, és üdvözítő, hogy a színésznő hajába ruhájával harmonizáló szalagot fontak. Egy baj van a ruhával, hogy kicsit vastagítja Berki sokat sportoló exét. Ha önnek Rubint aligruhája a kedvence, szavazzon rá, ha Szabó Zsófi maxiruhája, akkor őrá voksoljon!

+1: Tolvai Renáta mellei

Tolvai Renáta műkorcsolyázó-dresszben érkezett a Cometre, amiért aztán kapott hideget-meleget. A pasik biztos örültek a mellvillantásnak, de sokak szerint ez a fajta kitárulkozás már túl sok, ráadásul Tolvai alkatával nem is mutat túl meggyőzően a strasszos Léber Barbara ruha. Ha ön szerint az énekesnő simán csak bevállalós volt, és nagyon jól tette, hogy végre elhozta a magyar eseményekre is a külföldön már befutott pucérruha jelenséget, szavazzon arra, hogy ő volt a legjobban öltözött, ha azonban egyáltalán nem volt kíváncsi a celebnő melleire, keressen mást a díszes társaságból!