A rajongók mellett pár híresség is ellátogatott a MDNA turné londoni állomására, és szerencséjükre egyikük sem öltözte túl az énekesnőt. A Madonna mellvillantását kritizáló Kylie Minogue például lelkes fesztiválozónak öltözött, Perez Hilton sem mutatta meg kockahasát, viszont Redfoo, az LMFAO tagjának farpofáját most már az egész világ ismeri. De ki volt a legjobban öltözött?

Madonna legújabb, villantásokban gazdag turnéja megérkezett Londonba, és a Hyde Parkban megrendezett koncertre több híresség is ellátogatott. A legmeglepőbb talán az volt, hogy Kylie Minogue is tiszteletét tette, pedig pár hete nem túl elismerően nyilatkozott pályatársáról. Igaz, csak visszafogottan kritizálta Madonnát merész fellépőruhái és magamutogatása miatt. „Azt hiszem, a többség inkább zavarba ejtőnek találta, mintsem izgatónak" – kommentálta azt, hogy kolléganője felfedte mellét a színpadon.

Kylie Minogue, aki azért maga sem veti meg a kihívő ruhákat, ha zenéje népszerűsítéséről van szó, egyébként nem öltözött ki túlzottan a jeles eseményre. Inkább egy divattudatos fesztiválozónak tűnt a csizmával, széldzsekivel, apró oldaltáskával és a nagy kalappal. Jó, az időjárás sem volt túl kegyes a koncertre ellátogató celebekhez és rajongókhoz: a Daily Mail fotóin látszik, hogy aki csak tehette, gumicsizmában, farmerben és dzsekiben érkezett. Az ausztrál származású Minogue meg is jegyezte Twitterén, hogy bizony így néz ki egy nyári szett Londonban.

Kylie Minogue-hoz egyébként Madonna kebelbarátnője, Stella McCartney is csatlakozott, az ő szettje kicsit összeszedettebb volt. Jó, az állatmintát nem mindenki érzi a magáénak, de ha nem visszük túlzásba, akkor igenis divatos. Stella McCartney pedig főállású divattervező, szóval csak tudja, hogy mitől döglik a légy. Szombaton egyébként a designer édesapja, Paul McCartney lépett fel ugyanezen a helyszínen Bruce Springsteennel.

Madonna fellépésén az ismert rajongók táborát erősítette még a kigyúrt és szőrös Perez Hilton is. Az ismert blogger ezúttal nem öltött magára extravagáns ruhákat, és egy egyszerű szürke farmerben, valamint egy Madonna-pólóban jelent meg a koncerten. Persze ő sem hagyta otthon a csizmáját.

A retinaszaggató divatot azonban így sem kellett nélkülöznie azoknak, akik a színfalak mögött figyelték az eseményeket, ugyanis az LMFAO egyik tagja, Redfoo hozta a szokásos formáját és úgy tűnik, hogy a feltűnő kiegészítők iránti vonzalma édesanyjára is átragadt. Igaz, fiával ellentétben ő nélkülözte a színeket, és talpig feketébe öltözött. Redfoo egyébként nemcsak vendégként volt jelen, fel is lépett Madonna előtt, és akárcsak a legendás énekesnő, ő is villantott egy kis farpofát. Lelke rajta.

Ki volt a legstílusosabb?

A keddi koncerten egyébként Kate Moss, George Michael, a Madonna Sex című fotókönyvéhez modellkedő Naomi Campbell és a popkirálynő régi-új zenei producere, William Orbit is részt vett, de róluk valami oknál fogva nem készített képet a színfalak mögött a meghívott ügynökség. A híresztelések szerint még Madonna volt férje, Guy Ritchie is ellátogatott a koncertre, ami nem is lenne csoda, hiszen közös fiuk, a 12 éves Rocco is fellépett.