A 14. Story Ötcsillag gálán sajnos nem voltak annyira elfajzott ruhaköltemények, mint a tizenharmadikon, de azért volt látnivaló rendesen. Dundika talpig átlátszó Nárayban érkezett, Sarka Kata mellvillantással küzdött, Medveczky Ilona pedig 50 éves Kalocsai ruhában ropta Nyári Károlynak. Nézze meg, mit jelent a magyar celebek számára a black tie, aztán a cikk alján szavazzon, ki nézett ki legjobban az idei gálán!

Dundika

Majka gyermeke anyjának azt jelenti a black tie, hogy nőiesen öltözik fel, de szexisen. Dundika azt mondta nekünk a gálán, hogy így 30 éves kora felé már nem az a legfontosabb számára, hogy mindent megmutasson magából, szereti a sejtelmes ruhákat: ennek megfelelően egy földig érő tüllruhában pompázott, melyet Náray Tamás tervezett, és tényleg közel sem volt olyan áttetsző, mint amilyennek messziről tűnt. Például nem láttuk se a celebnő bugyiját, se a mellbimbóját, és ez már valami. „A klasszikus estélyi nem én vagyok, olyan ruhát szerettem volna, ami nőies, szexis, szeretem, ha valami sokat sejtet, de 30 évesen már nem a „mindent meg kell mutatni” korszakomat élem. De ha valakinek olyan az alakja, akkor mindig azt mondom, hogy bátran mutassa meg magát!” – mondta Dundika. Önnek hogy tetszik az áttetsző ruha? Jobb lenne, ha még kevesebbet takarna?

Horváth Éva

Az újabban műsorvezetőként dolgozó volt szépségkirálynő, miután szakított a Sugarbirddel, egy másik márkát képvisel tetőtől-talpig: nem ússzuk meg, úgyis leírjuk, hogy a Magentáról van szó. A zöld, oldalt erősen kivágott, testhezálló ruha Horváthnak pont jól áll, stólával egész elegáns, stóla nélkül pedig igazi partyruha. Nem a mi világunk a mellnél kistrasszozott zöld estélyi, de tényleg jól állt Horváthnak – azt leszámítva, hogy az oldalsó kivágásokon néha kivillant a műsorvezetőnő testszínű bugyija. Önnek hogy tetszik?

Ördög Nóra

Az év műsorvezetőnőjének választott Ördög megadta a módját a bálozásnak: legalább 3 méter hosszú volt a rózsákkal díszített Náray-ruha uszálya. Az estélyit borító selyemrózsák amúgy arra pont jók voltak, hogy ne lehessen kitalálni, vajon mekkora Ördög hasa és vajon hízott-e a terhesség alatt, mert automatikusan tankméretűnek tűnt benne a műsorvezetőnő. A mell alatt masnival átfogott rózsakerthez Ördög Elvis frizuráját nyúlta le, amitől végképp kontrasztos lett a megjelenése: a rockabillys fejhez kevéssé illik a romantikus estélyi, de persze önök lehet, hogy épp emiatt tartják Ördögöt a gála legjobbjának!

Kiszel Tünde

Kiszeltől már megszokhattuk, hogy olyan ruhában érkezik a Story gálára, amiben minimum 3 széket foglal a díjátadó alatt: most sem volt ez másképp. Tavaly lila habcsókban mosolyogta végig a gálát Kiszel, idén narancssárgában tette ugyanezt, a vendégek legnagyobb örömére. Merthogy a díjátadó után (ahol a naptár-nagyasszony az első sorban ült fiatal pasijával és barátaival) a legnagyobb szám a Tüncivel fotózkodás volt. Mint a búcsúban. A dekoratív médiaszemélyiségen alap a merevített míder, a felpolcolt dekoltázs és a flitteres csillogás, tényleg olyan, mint egy habcsók és egy játékbaba keresztezése. Ha ön is szívesen fotózkodna Kiszellel, szavazzon rá!

Sarka Kata

Hajdú Péter fiatal felesége volt az est szenzációja: szerintünk ugyan jóelőre kitalálták, hogy Sarka hogyan villantson fél mellett, de ez nem von le a lazacszín ruha értékéből. Az alul-felül, elöl-hátul kivágott estélyit Benes Anita, a Daalarna tervezője készítette. Állítólag kétotldalú ragasztó tartotta volna Hajdú nejének mellén a ruhát, de a ragasztás elengedett, így aztán fotósok hada csak azzal volt elfoglalva egész este, hogy elkapjanak egy igazi mellvillantást. Teljes mellet nem sikerült ugyan fotózni, de sok kétségünk nem maradt afelől, hogy néznek ki Sarka keblei: jól. A celebnő cipője is Benes Anita műve, egyedül táskája nem tervezői darab. Önnek hogy tetszik Sarka? Ha Sarka szettje a kedvence, szavazzon rá! Vagy olvasson Hegelt.

Medveczky Ilona

Ki volt a Story gála legjobban öltözöttje?

A korosodó díva idén döglött rókák helyett talpig kalocsaiban érkezett a gálára: a totál kihímzett ruhához stílusban passzoló kistáska és cipő is dukált, a tavalyi csillogásból annyi maradt, hogy az alsószoknyák szélét ezüsttel szegték be. „Ezt a ruhát én terveztem, és Kalocsán készítették el. A varrónőm rám igazította a bélést, azt küldtük le Kalocsára, ahol kihímezték, aztán egy újabb béléssel összedolgoztuk a hímzett anyagot. Mindezt 50 éve!” – mondta a Velvetnek Medveczky, aki azt is megosztotta velünk, hogy ezt a ruhát eddig háromszor vette fel, egyszer egy Los Angeles-i magyar bálra, aztán a Sziráki kastélyban egy rendezvényre és most, a 14. Story gálára. És miért pont most vette fel harmadszor a fél évszázados darabot? „Mert úgy látom, most igazán trendi a kalocsai!” – válaszolta a díva. Önnek hogy tetszik a talpig kalocsai szett? Ciki, mint a ribancrendszám, vagy gyönyörű ön szerint? Azt azért el kell mondanunk, hogy közelről látszott igazán, tényleg milyen sok munka van egy ilyen estélyiben, szóval azt nem mondanánk, hogy folklórboltosan ciki. De hogy Medveczky volt-e a Story gála legjobban öltözöttje, azt döntse el ön!