A hét egyik legemlékezetesebb öltözéke Emma Watsoné volt, aki jókislányból átment gyakorlatilag prostituáltba, amikor egy címlapfotóhoz egy elég érdekesen kivágott ruhát vett. A színésznő jókislányos előélete miatt ez a húzás elég meghökkentő volt, de egyébként a kreatív kivágások már nagyon régóta benne vannak a levegőben. Annyira, hogy ezt választottunk a mostani heti trend témájának is, alább mutatunk hat példát az elmúlt hónapokból. Ön szerint kin áll a legjobban?

Gwyneth Paltrow

Időrendi sorrendben haladva először egy tavalyi példát mutatunk erre a trendre, Gwyneth Paltrow a Michael Kors Golden Heart gálán jelent meg egy ilyen rafinált kis feketében. Már csak azért is rafinált ez a darab, mert a komplikáltan mellközt villantó ruha fazonja azon kívül, hogy sok mindent láttat, közben észrevétlenül csodálatos homokóra-alakot varázsol viselőjének. Így még Gwyneth Paltrow is kicsit Kim Kardashianre emlékeztet, persze a fejnél is nagyobb mellek nélkül. Némileg meglepő húzással a színésznő fehér cipőt vett a fekete ruhához, ezt akkor tudja megnézni, ha a képre kattint, hiszen mindenkiről több fotónk is van a képösszeállításban.

Allie Gonino

Allie Gonino egy amerikai sorozatszínésznő-énekesnő. Még csak 23 éves, de természetesen már ő is követi a divatot – bár nem nagyon ismert itthon, annyira különleges volt a ruhája egy januári eseményen, hogy nem akartuk kihagyni ebből az összeállításból. Ez a darab majdnem a köldökvillantó trendbe is beleillik, és a kerek kivágások ritmusa megismétlődik a fekete ruha ujján, sőt, a hát közepén is van egy kivágás, hiszen mint tudjuk, a hát az új dekoltázs.

Karolina Kurková

A cseh szupermodell február legvégén népszerűsítette a kreatív kivágások trendjét a Vanity Fair Oscar-afterpartiján. Alapvetően ez is egy fekete ruha, de díszíti két neonszínű betét, meg persze néhány kreatívan elhelyezett kivágás. Míg Paltrow ruhája szögletes formákkal operált, Goninóé pedig kerekekkel, addig Karolina Kurková testét áramvonalas, természetes, szabálytalan formák ölelik körül, ebben a koncepcióban a jobb lábnál elhelyezett slicc is egy kivágásnak számít.

Laura Whitmore

Laura Whitmore a brit MTV ír származású üdvöskéje, aki a divatvilágban is próbálja magát képbe helyezni. Tette mindezt az NME magazin télvégi díjkiosztóján egy fekete-fehér ruhában, aminek kivágásai meglehetősen hasonlítanak arra, amit Emma Watson viselt az eheti botránycímlapon. Nagy különbség viszont, hogy itt a nagyrészt meztelenül maradó derekat egy fekete öv fogja körül, ami érdekes módon a nyakrész feketéjét ismétli meg. A kék táska nem igazán illik a koncepcióba, de ezt nézzük most el Laura Whitmore-nak.

Karlie Kloss

Karlie Kloss a Victoria’s Secret modellje, így nem túl meglepő, hogy ezek a képek az elegáns és méregdrága fehérneműcég egy márciusi eseményen készültek róla. Egészen hasonlít ez a kis fekete ahhoz, amit Gwyneth Paltrow visel képösszeállításunk kezdőfotóin, de itt a mellrészt bikinifelsőre emlékeztető háromszögek jelentik, viszont így kevésbé erős a homokórásító effektus. A csúcsaiknál a mellek között-alatt érintkező háromszögekről kicsit a radioaktív veszélyre figyelmeztető jelzés juthat eszünkbe, de persze a ruha ezzel együtt is kétségtelenül szexi.

Cassie

Ki nézett ki a legjobban?

Cassie Ventura a hatodik, és egyben utolsó hölgy ebben az összeállításban. Ő énekel, táncol, modellkedik, mikor mire van igény. A múlt héten mindezt ő is egy kreatívan kivágott kis feketében tette Miami egyik nightclubjában, ami a Bamboo névre hallgat. Az általában csak Cassie művésznéven szereplő hölgy egy olyan ruhát választott, ami annyira ki van vágva elöl, hogy kell alá egy melltartó is, amitől jóval kevésbé elegáns az összeállítás. Viszont az elegancia valószínűleg nem is volt cél az eseményen, és úgyis jobban illik ez a stílus Cassie félig felnyírt, félig derékig érő hajához és hatalmas karika-fülbevalójához. Nézze végig fotóinkat, ha még nem tette volna, aztán ha van kedve, szavazzon, hiszen mint a heti trendben mindig, most is lehet kedvencet választani.