A héten Anime Expót tartottak Los Angelesben. A japán rajzfilmek világa gyerekeknek is szól, de távolról sem kizárólag: vannak felnőtteknek szóló, szexuális tartalmú animék is. A kiállításon kisgyerekek egyáltalán nem voltak, szexin öltözött csajok viszont annál többen, igaz, néhányan közülük kifejezetten kislányosra vették a figurát. A legextrémebb öltözékeket és a legbevállalósabb hölgyeket szedtük össze, a végeredmény egy hatalmas képösszeállítás lett.

Ha ön szexi csajokért és elképesztő öltözékekért kattintott erre a cikkre, jó helyen jár! Nyissa meg azonnal az alábbi galériát, és kezdjen el lapozgatni, van jó sok fotónk – garantáljuk, hogy nem fog unatkozni. De azért ha van kedve, alább olvasgathat is egy kicsit arról, hogy pontosan mit lát, na persze nem mintha a harsány felszín élvezetéhez ez elengedhetetlenül szükséges lenne.

Szóval a képek a Los Angelesben a héten megrendezett Anime Expón készültek. Ha tudja, hogy a Comic Con micsoda, akkor jó nyomon jár, ez valami hasonló, csak nem (amerikai) képregényekkel, hanem japán rajzfilmekkel. Az anime szó ugyanis az animációra utal, konkrétabban a japán animációs filmek világára. A nagy fejű, nagy szemű, de kis szájú rajzfilmfigurák egyáltalán nemcsak a gyerekeknek szólnak, általában a hentai szóval szokás utalni az erotikus tartalmú japán rajzfilmekre, ez is egy igen népszerű műfaj ugyanis.

Egy ilyen animekiállításon a résztvevők nem (csak) rajzfilmeket néznek (bár ez lenne a logikus), hanem kedvenc figuráiknak öltöznek be, ezt nevezik cosplaynek, ami a costume play rövidítése: játék jelmezben. És igen, a játék alatt nem feltétlenül a Ne nevess korán!-t kell érteni, hanem keményen szexuális játékok is szóba jönnek, sőt, kialakult már a cosplay pornó műfaja is, ami azt jelenti, hogy a szexuális tartalmú rajzfilmeket olan hús-vér emberekkel forgatják le, akik a rajzfilmfigurák jelmezeit viselik.

De természetesen a sima expón pornóról szó sincs, csak a bevállalós, többé-kevésbé geek csajok pózolnak extrém jelmezben, és maximum erotikusan a fotósoknak. A címben említett mellbimbóvillantás is valószínűleg csak véletlenül csúszott be az egyik látogatónak, bár a ruhadarab méretét elnézve reálisan nem számíthatott arra a hölgy, hogy a merőkanálnyi páncéldarabok végig a helyükön fognak maradni.