Igen, három tucat fotót gyűjtöttünk össze arról, hogy az illusztrációgyárosok hogyan mutatják be a szexiség, a csábítás lényegét. Nézze végig galériánkat, hozzánk hasonlóan ön is sokat tanulhat belőle.

Az egyszerű megoldások barátai lettünk: már el sem megyünk orvoshoz, csak miután dr. Internet elmondta nekünk, minek a tünete lehet a hidegrázással kombinált mellékvesefájdalom. A legegyszerűbb mindenre csak rákeresni, gyakorlatilag szótárként használva a Google-t (amely, mint azt már bebizonyítottuk, alkalmatlan e célra, viszont legalább nagyon vicces), vagy bármilyen képmegosztó oldalt, esetleg képügynökséget.

Az illusztrációgyárosok szerencsére nemcsak azt tudják, milyen lesz a jövő divatja, vagy milyen a tökéletes karácsony, hanem arról is vannak elképzeléseik, mi a szexi, a csábító, és úgy egyáltalán, mi kelti fel a férfiak vágyait. Alábbi galériánkba 36 képet gyűjtöttünk ezek közül (a szexi és a csábító kulcsszavakkal), úgyhogy mire végignézi-és olvassa az előtárt tudnivalókat, már tudni fogja, hogyan kell csábítani. (Nem.)