Ez a vasárnaponként szokásos trendcikk, amiben ezúttal megint Magyarországra figyelünk. Nem sok izgi történt ugyan itthon a héten, de erre ez esetre mindig ott van az X-faktor a hétvégén, ami előtt ki lehet kapcsolódni, amiről mindenkinek lehet (és van is) véleménye. Ha már úgyis mindenki ezt a műsort nézi valamiért, figyeljünk egy picit oda most a stylistok munkájára és a női szólistákra! Összeszedtük az X-faktor idei évfolyamából az 5 női versenyző legizgalmasabb-legjellemzőbb szettjeit, amikben a műsorban felléptek. Nézze végig őket, aztán döntsön, hogy – hangtól függetlenül – ön szerint ki a legszebb! Kiből tudták a legtöbbet kihozni a stylistok? Kit öltöztetnek a legjobban? Kinek a legjobb a stílusa? Nézzük!

Batánovics Lili

A lányok mentora ugye Alföldi Róbert, úgyhogy az öt női versenyző közül három az ő keze alá tartozik. Kíváncsiak lennénk, hogy a színész-rendező mennyire szól bele az olyan külsőségekbe, mint az öltözködés, mindenesetre szerintünk Batánovics Lili az az öt versenyző közül, akinek a külseje a legizgalmasabb. Már csak azért is így van ez, mert alkatilag eltér a többiektől, illetve attól az átlagtól, amit általában a tévében és az újságokban szoktunk látni, így Batánovics Lili bármit vesz fel, az rögtön üdítőbben hat a képernyőn, mintha már megint egy szőke és vékony csajszi hordaná ugyanezt. A fenti fekete csipkés ruha például remekül nézett ki Batánovicson, de a kedvencünk tőle egy fekete-fehér pöttyös ruha volt, amihez kapott egy fehér masnit a hajába. Ő az, aki elég diszkréten ugyan, de egy-egy dekoltázst is bevállal – ha az összes fotóját szeretné látni, kattintson a fenti képre!

Danics Dóra

Danics Dórának szerencséje, hogy szőke és rövid, de göndör haja van, mert őt jobb híján ez különbözteti meg a leginkább a többiektől. Mivel ő 25 év feletti, őt Geszti Péter mentorálja, de az énekesnőjelölt öltözködése nem túl izgalmas. Az egész műsorról elmondható, hogy a női szettek többsége vagy fekete-fehér, esetleg drappos-testszínű, és néha csúszik be egy-egy élénk színű ruha, de akkor az rikít. Fent a fekete-fehérre látunk egy példát: sötét blúzhoz és szoknyához Danics hatalmas fehér fülbevalót kapott. Az ő drapp ruháját is egy nagy fehér fülbevaló dobta fel egy másik alkalommal, rikító rózsaszín ruhája fölött meg valamiért volt rajta egy fekete bőrdzseki.

Krasznai Tünde

Geszti Péter másik női mentoráltja a botrányos előéletéről ismert Krasznai Tünde. Döbbenet, de ő egyszer kapott egy almazöld ruhát! A ruha ráadásul extrémbuggyos ujjú volt, és volt alatta Krasznain egy szakadt farmer. Nagyon fura összeállítás, de pont ezért szerethető, ami mellett kicsit kevésbé érdekes, hogy a felnőtt filmes karrierbe is belekóstolt énekesnő vörös vagy fekete estélyiben tudja hozni a szokásos dívás figurát is, illetve egyszer egy rockeres-vadmacskás valamivel is bepróbálkoztak, de mivel az egész totál fekete volt, a végeredmény nem lett túl izgalmas.

Péterffy Lili

A kedves arcú Péterffy Lilit mintha utálná a stylist. Különben se nagyon vállalnak (vállalhatnak?) be semmi extrémet az X-faktor versenyzői, ha öltözködésről van szó, de talán Péterffy Lili az, akiről az égvilágon semmi nem derül ki annak, aki nem nézi a műsort, csak az énekesnő képeit nézi meg az eddigi műsorokban viselt szettjeiről. Pedig biztos van személyisége neki is, de hogy milyen, arra mondjuk ebből a fehér blúzból és fekete szoknyából álló kombóból nem lehet következtetni. Egy másik teljesen jellegtelen szettjét pirospaprikás nyaklánccal próbálták kicsit megjegyezhetővé tenni, az átlátszó, földig érő uszályos minijéről jóindulatból csak jelzők nélkül teszünk itt egy rövid említést. Neki is volt egy rikító színű miniruhája, és ő is abban nézett ki messze a legjobban – vajon direkt fukarkodik Péterffy Lili stylistja az érdekes öltözékekkel?

Eckert Anikó

Ki a legjobb a stílusú, legmenőbb, legszebb versenyző?

És nem hagyjuk ki Alföldi Róbert eddigi egyetlen kiesőjét sem. Eckert Anikónak két héttel ezelőtt kellett távoznia, reméljük, ön még emlékszik rá. Amennyiben igen, ezt Eckert bizonyára nem ennek a kicsit semmilyen, de végülis nemrossz kisfeketének köszönheti, amiben a fenti képen lehet őt látni. Az X-faktor stylistjai valamiért imádják ezeket az átlátszó lebernyegeket, de van pozitívuma is ennek a szettnek: hogy nem vonja el a figyelmet Eckert gyönyörűen bebodorított hajáról. Ilyen dögös hajat nem is csináltak neki többször a műsor folyamán, kapott viszont egyszer egy fehérgalléros minit, pedig azért ez a trend már enyhén szólva nem friss, egy másik alkalommal meg neki is megvolt a rikítókisruha-kör. A kedvencünk tőle az a kicsit cigánylányos (és már megint áttetsző lebernyegekkel operáló!) fekete ruha volt, amihez nem vett cipőt – kattintsa végig a képösszeállítást, ezt láthatja a legutolsó fotókon! Szóval ki az, akinek ön szerint a legjobb a stílusa, akit a legjobban öltöztetnek? Szavazzon, de most ne énektudás, hanem a külső alapján!