Január 16-ától 26-áig, azaz máig tartott az idei Sundance filmfesztivál, amit minden évben Salt Lake City mellett a hegyekben, egy síüdülőhelyen tartanak. Ennek a rendezvénynek a különlegessége, hogy kevésbé híres, illetve alternatív filmek bemutatására szolgál, és hogy ennek megfelelően mindenki sokkal lazább, mint a többi világhíres filmfesztiválon. A nagy sztárok ide is eljárnak, de ha itt vannak,elengedik magukat, mert itt végre nem kell nagyestélyit venni a vörös szőnyegre. Ebben a heti trendben azokat a hölgyeket mutatjuk meg, akiknek a legjobban állt ez a lazaság – legalul szavazni is lehet a legjobbra! Lazítson most egyet ön is, mert aztán az egyre fokozódó díjkiosztó-szezonban mutatunk majd még önnek annyi estélyis nőt a következő hetekben, hogy márciusban az Oscar-gálakor már kegyelemért fog könyörögni.

Kristen Stewart

Kristen Stewart egy nagyon bizarr figura, mert bár mintha se a közönség nem szeretné őt, se ő nem szeretné a közönséget, az Alkonyat-filmek sikere miatt mégis nagyon keresettnek számít. Ráadásul a ritkán mosolygó, 23 éves színésznőről általában ordít a vörös szőnyeges eseményeken, hogy a háta közepére nem kívánja az egészet, és ettől nyilván nem független, hogy a legtöbb ruha nem áll jól rajta, és a legrosszabbul öltözöttek között szokták szegényt emlegetni. Na de bezzeg a Sundance-en Kristen Stewartnak végre nem kell olyan frizurát csináltatnia meg olyan göncöket felvennie, amit szemlátomást utál, és nézzék csak, a ’90-es éveket idéző bomberdzsekiben például meg nem értett sztárocskából milyen vagány és dögös csajjá változik át! Több fotónk is van róla a képösszeállításban, több szereléssel, úgyhogy kattintson, főleg mivel a további fotókból az is kiderül, hogy kockás ingben, mellek közé ejtett rózsafüzérrel Stewartnak még mosolyogni is van kedve.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan megjelenése volt talán az idei Sundance legnagyobb szenzációja, és ez nagy részben annak köszönhető, hogy a 27 éves színésznő néhány hónapja jött az elvonóról, és kifejezetten látszik rajta, hogy jót tett neki a kúra. Pont jól jött neki is egy ilyen laza esemény, ahol elég volt egy feszülős, fehér, jó szőrös angórapulcsi és egy sztreccsfarmer ahhoz, hogy minimális sminkben, mégis ragyogva tartson egy gyors sajtótájékoztatót. Aztán felvette a parkáját, mosolygott még egyet a fotósoknak, és ment a dolgára.

Patricia Arquette

Teljesen más korcsoport Patricia Arquette, aki szintén megjelent a Sundance-en, ahol többek között Ethan Hawke-kal is bratyizott egyet. A híres testvérekkel rendelkező színésznő szintén remekül nézett ki a fesztivál különböző eseményein, bár szőke hajához és vörös ajkaihoz csak egyszer vett fel a feketén kívül más színt: egyszer egy barackszínű dzsekivel harcolt a mínuszok ellen. Elképesztő, hogy Patricia Arquette 45 évesen is tud bőrszerkóban ilyen dögös nő lenni.

Rose McGowan

Marilyn Manson egyik első celebszerelme szintén betöltötte már a 40-et. Patricia Arquette-nél gyakrabban folyamodik a plasztikai sebészet vívmányaihoz, mert ugyan csak öt évvel fiatalabb szőke kolléganőjénél, egy darab ránc nem látható az arcán. Nem csoda: 2007-ben autóbalesetet szenvedett, az arca súlyosan megsérült, utána pedig nem tudott leállni a beavatkozásokkal. McGowan a dögös rockercsaj-műfajban utazik, melleit és alakját egy vörös, feszülős pulóverrel emeli ki, miközben a rúzsán kívül rajta is minden egyéb fekete.

Christina Hendricks

És ha már a pulóverből kidudorodó melleknél tartunk, nem hagyhatjuk ki a Mad Men – Reklámőrültek legendává terebélyesedett, vörös hajú sztárját, Christina Hendrickset sem. Ő a fenti képen a zseniális Philip Seymour Hoffman mellett látható egy olyan fekete-fehér felsőben, ami kicsit apácásítja az egyébként egyáltalán nem apácás külsejű színésznőt. Úgy látszik, a ’90-es években nagyon felkapott kockás flanelingek idén is kötelezőnek számítottak a Sundance-en, mert nemcsak Kristen Stewart, hanem Hendricks is felvett egy ilyet, máskor meg usankában fényképezkedett.

Lindsay Kay Hayward

És még egy Lindsay, de ez a hölgy nem olyan ismert, mint a cikk tetején tárgyalt druszája, viszont ugyanolyan bevállalós. Lindsay Kay Hayward pankrátornőként kezdte karrierjét a szórakoztatóiparban, de most már színésznőként is talál munkát, sőt, a Guinness-rekordok könyve is jegyzi már a világ legmagasabb, főszerepet játszó színésznőjeként. Magassága 203 centi, a mellbőségét viszont sajnos nem tudjuk, pedig feltételezzük, hogy elég sok olvasónk kíváncsi lenne erre az adatra is.

Ki nézett ki a legjobban?

Nem lehet egyszerű egy ilyen méretű nőnek ruhát találni, de Hayward talált két szexi rucit is, amit magával vihetett a Sundance-re, ahol R100 című filmjét mutatták be. A két ruhából az egyik a fent látható mini, amit a szín alapján akár egy T-Com-reklámhoz is felvehetne, ha nem mutatna ilyen sokat elképesztő méretű kebleiből. A másik egy szinte klasszikus kivitelezésű kis fekete ruha, már ha Hayward esetében szabad használni a „kis” szót, az mindenesetre biztos, hogy a mellei ebbe se fértek bele teljesen. Nagyon sajnáljuk egyébként, hogy Bruno Mars pont nem volt a környéken egy közös fotó erejéig, de volt helyette más bátor jelentkező egy közös képre Haywarddal. Ha végignézte a fotókat és már szavazott is, de még van egy kis ideje, esetleg kattintson ide és nosztalgiázzon egyet a tavalyi Sundance-es fotókkal, akkor Nicole Kidmant választották meg olvasóink a legszebbnek.