Ahogy Mikulás napján reggel a csizmában a csoki meg a virgács, hétfő reggel ott lesz már a hírekben minden az idei Oscar-gáláról. Persze a díjazottak névsora egyre kevésbé érdekes, inkább a bulik a fontosak, azok viszont annyira, hogy már ezen a héten is egymást érték Amerikában az előpartik. Ezeken a díjra jelöltektől a filmszereplés közelébe se érő celebekig rengeteg celeb megjelenik, és persze próbálja magára vonni a figyelmet. Ennek legegyszerűbb eszköze egy jól dekoltált ruha – nézzük, ki hogyan látott hozzá. Heti trend.

Amy Adams

Amy Adamset idén ötödszörre jelölték Oscar-díjra, de eddig még egyet sem nyert meg. Talán majd most. A 39 éves színésznő most az Amerikai botrány című filmben szerepelt, így nyilván ő volt az egyik díszvendég azon a bulin, amit a partirendezésben nagyon jártas Vanity Fair magazin szervezett a film tiszteletére. Adams ruhájáról az a vörös ruha jutott eszünkbe, amit Julia Roberts kesztyűvel viselt a Pretty Womanben, csak Adams ugyanezt rózsaszínben vette fel, a dekoltázsra kifejezetten ráerősítve. A fotóösszeállításban több képünk is van róla, ha nem klikkel, nem lát mindent!

Stacy Keibler

Ugyanezt a színt választotta Stacy Keibler egy másik rendezvényen két nappal korábban. Ezt a bulit megint a Vanity Fair szervezte, de ezúttal a FIAT-tal közösen. A 34 éves színésznő-pankrátornő egy nadrágkosztümöt választott, de persze a gombolás csak a köldökénél kezdődött, és nem volt rajta melltartó. Mellei közé beejtett egy aranyláncot, és biztos próbált vigyázni, hogy oldalról se látszódjon túl sok minden. Persze kérdés, hogy mennyi a túl sok.

Rumer Willis

Ugyanezen az eseményen ott volt Rumer Willis is, és bimbót villantott, amint azt a Gumicukor meg is írta. Az elöl pókhálószerűre kivágott bőrruhán kívül felhívjuk a figyelmet a bizarr hajszínre, illetve arra, hogy Bruce Willis és a Demi Moore lányának gyűrűsujján a köröm másmilyenre van lakkozva, mint a többin. De ezek a részletek nyilván csak azoknak lesznek érdekesek, akiket a mellek kevésbé nyűgöznek le.

Phoebe Price

Phoebe Price-ról azt kell tudni, hogy ő hamisítatlanul 100%-ig celeb, aki azért szerepel, mert híres, és azért híres, mert szerepel. Most is ott volt az egyik ilyen céges-promóciós ajándékosztáson pár nappal ezelőtt, és végig fél kézzel a haját tartotta, nehogy a vörösre festett tincsek eltakarják a dekoltázsát. Az egyik képen még egy gigantikus nyaklánc is belóg a kivágásba, de hogy miért csak az egyiken, arról nem szól a fáma.

Lupita Nyong’o

A 12 év rabszolgaság című film nyomán szinte egyik percről a másikra vált a filmipar legmenőbb sztárjává Lupita Nyong’o, akinek a nevét nem egyszerű kimodani. Idén ő az egyik jelölt a legjobb mellékszereplőnő kategóriában, ennek megfelelően a cégek nyilván versenyeztek, hogy melyikük tudja a 31 éves színésznőt elcsábítani vállalati bulijába. Nyong’o-nak szombaton volt a születésnapja, és ennek előestéjét egy ilyen céges partin töltötte, amit többek között a Perrier és a MaxMara támogatott. Tette mindezt egy köldökvillantós, merészen dekoltált ruhában, amihez járt ugyan zakó, de Nyong’o rengeteget fényképezkedett úgy, hogy nem volt rajta semmi, csak a melltartószerű felsőrész. Mondjuk pont ő kevésbé dúskeblű, mint fent bemutatott kolléganői, így aztán ő könnyebben bevállal egy ilyen fazont.

Joanna Krupa

Ki nézett ki a legjobban?

Joanna Krupát nemrég emlegettük egy heti trendben, mert korábban ő is felvette azt a fazont, ami jelenleg az egyik legmenőbb villantóruhának számít. Hát az OK! magazin Oscar-partiján sem takargatta magát különösebben, ruhája ezúttal is átlátszó volt, de most aranyszínű virágbetétek takarták a kritikus részeket, némileg a Magyar népmesék szignáljára emlékeztető móon. Érdekes, hogy a nagy nekivetkőzéshez a felsőrészt hosszú nyakúra csinálták, és persze a ruha alul földig ér, miközben egy kicsit combot is lehet belőle villantani az aranycsík mellett. Nézze végig a képeket, aztán szavazzon a kedvencére! Ki volt az Oscar előbulijain a legjobb nő?