A 2014-es Glamour Women of the Year díjátadón rendesen kiettek magukért a celebek, pont mint eddig. Kevesebb volt ugyan a tényleges villantás, mint az előző években, de ennyi ravaszul átsejlő ruhát ritkán látni egy helyen. Újdonság, hogy a legtöbb híresség magyar tervezőtől választott ruhát, hogy jól tették-e, arról ön dönt!

1. Tóth Gabi

Az énekesnő túlspilázott fel-alá rohangálásához nagyon illett a vörös szín, stílusához pedig a csipke (na jó, lehetett volna rövidebb a szoknya). Tóth ugyan majdnem villantott a merész Sármán Nóra ruhában (tudja, ő az a tervező, aki Orbán Ráhel esküvői ruhájáért is felel), megúszta a kínos fotókat, mert a rafinált ruha pont ott takar, ahol kell – szinte biztos, hogy a tervező úgy alakítja ki ezeket a ruhákat, hogy feladja őket a megrendelőre, majd odavarr még pár csipkevirágot, ahova nagyon kell. Tóth szája valóban Lana Del Rey-ével vetekszik, de a smink és a kiegészítők is nagyon jól illenek a feltűnő ruhához. Mielőtt arra szavazna, hogy Tóth Gabi a hét legjobban öltözöttje, azért nézze meg a többieket is!

2. Sarka Kata

Sarka a 2011-es Glamour gálán villantott már mellett, és a műfaj nem idegen tőle, így nagyon vártuk, hogy megjelenjen a fotófal előtt. Idén azonban üzletasszonyként viselkedett és a Miss World világversenyre – a Dívány-olvasók által cikinek ítélt – nemzeti ruhát tervező Bélavári Zitától választott egy fekete, csipkével dekoltált felsőt és egy aszimmetrikus, fehér szoknyát. Úgy tűnik, idén a csipke az új hát. Az összes kiegészítője Cango&Rinaldi, ami nem meglepő, mert Sarka szerepel a márka legújabb kampányképein. Ön szerint jó választás ez a szett egy olyan eseményre, ahol a dress code koktélruhát ír elő, vagy celebként minimum egy nagyestélyit és bimbót illett volna Sarkának villantania?

3. Osvárt Andrea

Osvárt 2014-es tavaszi-nyári kollekciós USE Unused ruháját csak szeretni lehet, ennyire jól megtervezett és szépen kivitelezett ruhával ritkán találkozik az ember. A duplázott Szabadságszoborral és optikailag karcsúsító színkombinációval nyomott, nyitott hátú ruhát Osvárt Andrea, az év színésznője viseli. Osvárt igazából egy zsákban is szép lenne, ez a ruha meg érzésünk szerint bárkinek jól áll, szóval elég jó kombináció, mi (gondolatban) a színésznőre szavazunk.

4. Muri Enikő

Az énekesnő a tavalyi év legjobb tervezője, Benes Anita ruháját viseli. Benes áll a celebkörökben különösen kedvelt Daalarna márka mögött, amely esküvői ruhák mellett estélyikben utazik. A Daalarna ruhákban kiválóan lehet villantani, ez Murinak is majdnem összejött, de végül meg kellett elégednünk a lábával. Az énekesnő Bijou Brigitte bizsukat és egy családi ékszert viselt a színátmenetes ruhával – üde, fiatalos jelenség volt, akinek a mély dekoltázs is jól állt.

5. Bordán Lili

A külföldön Lili Bordan néven próbálkozó színésznőt is jelölték a legjobb színésznő díjára, amit végül Osvárt Andrea vitt el. Bordán egy Bajcsai Viki által tervezett Imogen estélyiben tette tiszteletét a Glamour gálán, kezében Kovács Ágnes táska van. A kék, földig érő selyem szerintünk nagyon jól állt a nyúlánk Bordánnak, és ön szerint?

6. Palvin Barbara

Mindenki kedvenc modellje kakukktojás a heti trendben szereplő celebek közt, de nem azért, mert ő modell, a többiek meg nem, hanem azért, mert ő nem magyar tervezőtől választott ruhát. Cipője Céline márkájú, overálja Pallas Paris. A visszafogott ékszerek és a vörös rúzs szépen feldobja a fekete overált, melyben Palvin hátulról valahogy úgy festett, mint egy műlovarnő. A modell testalkatával egyébként az egyberuha igazán elegáns, mondhatni, nagyasszonyos volt. Ha ön is imádja a szingli Palvint, úgyis rá fog szavazni, hiába minden. Pedig idén nem is cigánykerekezett.

7. Tolvai Renáta

Ki a Glamour gála legjobban öltözöttje?

Az énekesnőt nagyon kedveljük, amiért mindig úgy választ ruhát a celebeseményekre, hogy kitűnjön a többiek közül. Ez most is összejött neki, és még melleit sem kellet megvillantania. Itt a 80-as évek divatja, miért ne lehetne egy sportmelltartót felvenni flitteres szoknyával és blézerrel? A szett összeállításában stylistja, Kiss Márk segített Tolvainak.

„Mindig tudom, hogy ki hogyan fog felöltözni egy alkalomra, és nem akarok olyan lenni, mint a többiek. Most ezt találtuk ki a stylistommal, viccre vettük az egészet!” – mondta el nekünk az énekesnő.

Ha ön érti a viccet, szavazzon arra, hogy Tolvai volt a gála legjobban öltözöttje! Ha nem, akkor is bőven van választék: Tóth Gabi piros csipkében, Sarka Bélavári Zita ruhájában, Osvárt a nyomott mintás USE ruhában, Muri Enikő Daalarnában vagy Palvin Barbara műlovarnőnek öltözve. Válassza ki kedvencét és szavazzon a hét legjobban öltözött nőjére!