horoszkóp

Itt a melles-segges női ketrecharc

2014.06.01. 19:49
Ön tudta, hogy a ketrecharcnak van egy női, de fehérneműs változata is? Ha nem, akkor most szólunk, Las Vegasban ugyanis a hétvégén tartották a Lingerie Fighting Championships nevű bajnokságot, ahol fehérneműbe öltözött nők püfölték egymást. Azért persze nem olyan horrorisztikusan véresre, mint az igazi ketrecharcnál, ebben kicsit a pankrációra emlékeztet az esemény, csak debellák helyett menő és szexi nőkkel. Ebben a sportban a kinézet is számít, úgyhogy alább mutatunk a versenyzők közül hatot, aztán döntse el ön, melyiküknek sikerült a legszexisebben felöltözni a verekedéshez!

Shiela Crash Cardinal

Mind a hat versenyzőről több fotót is mutatunk a képösszeállításban, Shiela Crash Cardinalról szintén. Az ő specialitása, hogy egy vörös vagy rózsaszín csipketopot húz rá melltartóira – mint látni fogjuk, a legtöbben egyszerre több melltartót viselnek a meccseken, bizonyára biztonsági megfontolásokból. Shiela Crash Cardinal ezt még kiegészíti egy jó kis hálós harisnyával és fekete bugyival, verekedni pedig rózsaszín kesztyűben szokott, aminek a színe viszont nem igazán passzol a felsőjéhez. Ezért, attól tartunk, pontlevonás jár.

Holly The Lotus Mei

Ha a fehérneműben verekedő csajok lennének a Spice Girls, akkor Holly The Lotus Mei lenne Baby Spice. Az ő stílusa merőben eltér a többiekétől, ázsiai származására rájátszva ugyanis a keleten divatos pedós stílusban nyomul, azaz egyszerre cukikislányos és szexi. Minden vagy fehér rajta, vagy rózsaszín, még a műkörmén meg a bodyja csipkeszegélyén is cuki kis minták vannak, a melleközét pedig egy aranyos masni díszíti.

Roxanne The Viper Romaro

Roxanne The Viper Romaro a dögös rosszlány klasszikus figuráját hozza, egyszerű, hatásos és vadító bugyival és melltartóval, minden szigorúan feketében. A bevonuláshoz is egy fekete-fehér felsőt vesz fel, amit persze a ketrecbe érve letép magáról, na nem mintha nem lógna ki belőle a melle letépés nélkül is. A felirat: bad is the new good, azaz a rossz az új jó.

Chelsea Feisty Fists London

A brit városokról és szapora ökleiről elnevezett harcosnőnek a legkülönlegesebb a stílusa. Chelsea Feisty Fists London is két melltartót visel, az alsó testszínű és kristályokkal van kirakva, a felette levő pedig aranyszínű, minimasnival. Oldalt megkötős bugyija van (csak nehogy egy óvatlan pillanatban kibogozódjon a csomó!), de ennél meglepőbb a hajráfja, meg pláne a fekete virágokkal díszített fehér harisnyatartó, ami azonban nem tart harisnyát.

Jenevieve The Serpentine Sorceress

Jenevieve The Serpentine Sorceress a gótikus stílus jegyében szexiskedik, de neki akkora mellei vannak, hogy már-már érthetetlen, hogy ezek mögül hogy lehet verekedni. Előfordulhat, hogy sehogy, kicsit gyanús ugyanis, hogy ő az egyetlen, akiről nincsenek akció közbeni fotók. Gyanítjuk azt is, hogy ez a sok haj nem mind a sajátja, az viszont egészen biztos, hogy elképesztően jól áll neki, ahogy hatalmas melleit a szintén kristályokkal kirakott melltartón kívül egy fűzőszerűség is megtámogatja, miközben a medál kényelmesen megpihen a dekoltázsban. Bugyija forrónadrágra emlékeztet, van hozzá szegecsekkel kivert szado-mazo öv is.

Brenda Juice Jones

Ki néz ki a legjobban?

 • 849
  Brenda Juice Jones
 • 528
  Chelsea Feisty Fists London
 • 499
  Roxanne The Viper Romaro
 • 312
  Shiela Crash Cardinal
 • 271
  Jenevieve The Serpentine Sorceress
 • 178
  Holly The Lotus Mei

A legsportosabb hölgyet hagytuk a végére, a fenti hasonlatnál maradva ő egyszerre lehetne Sporty és Ginger Spice. A neve Brenda Juice Jones, és gyakorlatilag sima sportfehérneműben van. A külsejét az teszi mégis izgalmassá, hogy a verekedés közben remekül dobálható vörös hajához neonkék topot választott, és ugyanolyan színűre sminkelte a szemét is.

Ha végiglapozta a képösszeállítást, szavazzon egyet: melyik harcosnő lett az ön kedvence? Esetleg összehasonlítási alapnak érdemes előbb megnézni ezt a cikket, itt ugyanis egy igazi ketrecharcosnőt mutattunk be. A fehérneműs küzdősport mellesleg nem az egyetlen ebben a műfajban: létezik többek között meztelen foci és topless szánkózás is, de az amerikai futballt is szokták fehérneműre vetkőzött csajok játszani.