Nincs előkelőbb esemény a divatvilágban a párizsi haute couture divathétnél, ahol a legexkluzívabb tervezők legdrágább, legkülönlegesebb luxuskreációit mutatják be – igen, ez még a sima divatheteknél is puccosabb. Elvileg. Ennek a szezonnal az haute couture divathetén azonban egy váratlan figura kezdte meg a divatikonná válást: Zahia Dehar. Nem rémlik, hogy kiről van szó? Alább csomó mindent olvashat róla, bevezetőnek legyen elég annyi, hogy úgy lett híres, hogy tizenévesen francia futballisták prostituáltja volt. Hat szettben mutatjuk őt: ön szerint mi áll neki a legjobban? Heti trend Zahia Deharral!

Vogue gála

Időrendi sorrendben visszafelé haladunk ebben a cikkben, úgyhogy először a párizsi haute couture divathét csütörtök esti gáláját mutatjuk, amit a Vogue alapítványa szervezett. Zahia Dehar, mint látni fogjuk, előtte végigturnézta a divatbemutatósorozatot, úgyhogy innen miért hiányzott volna? Természetesen itt is megmutatta a világnak, hogy ilyen alakkal hogyan kell úgy megjelenni, mint a népmesében az okos lány. Zahia Dehar fel is öltözött meg nem is, ez ugyanis egy olyan, pókhálószerű ruha, ami lépten-nyomon átlátszik valami kivágás vagy csipke miatt. Az teljesen egyértelmű, hogy melltartó nincs alatta, és hát ki ne gondolkodna el, hogy vajon bugyit vett-e aznap Zahia Dehar? Manapság az ilyen fazonoknál bármi előfordulhat.

Schiaparelli-bemutató

Két nappal korábban Zahia Dehar az Elsa Schiaparelli olasz tervezőnő által alapított divatház bemutatójára érkezve vonult végig a fotósok előtt, jól tudva, hogy képei megint bejárják majd a világsajtót. Ez a vörös szín esetleg még tudatos utalás is lehet prostimúltjára, hiszen valószínűleg maga Dehar sem gondolhatja, hogy egyszer eljön majd az idő, amire az emberek elfelejtik, hogy ő azzal lett híres, hogy francia focistáknak teljesített szexuális szolgáltatásokat. Egy ilyen luxusruha luxustáskával persze annál hatásosabb üzenet a nagyközönségnek Dehartól abban a témában, hogy ugyan nagyon lent kezdte, de akkor is el tudta érni, amit akart.

Versace-bemutató

Még egy nappal korábban Zahia Dehar a Versace haute couture-bemutatóját nézte meg Párizsban. Persze ide se iskolaköpenyben ment, hanem rendesen kipakolta a melleit, hátha lesz egy-két fotós, akinek a kis fehér ruha feltűnik majd. Persze hogy voltak ilyen fotósok, a képek azonnal be is járták a világsajtót. Zahia Deharnak egyébként van köze a divathoz azon kívül is, hogy bemutatókra járkál: saját ruhamárkája van. Mondjuk attól egyelőre nem kell tartani, hogy ő lesz a következő Donatella Versace.

Filmpremier

És akkor a három divathetes megjelenés után nézzünk még három korábbit – ezekre is mind Párizsban került sor, és mindre a 2014-es évben. A Parle avec les arbres című film premierje például június elején volt, ott is készült néhány remek fotó Zahia Deharról. Az exprosti-divatikon aznap a változatosság kedvéért nem a dekoltázsát villantotta meg, hanem a hasát. Ez a fehér-rózsaszín összeállítás különösen kiemeli az alakját, ami valószínűleg rengeteg férfi álmainak netovábbja: kislányos, de gömbölyű fenékkel és hatalmas mellekkel.

Mugler-revü

Zahia Dehar májusban is részt vett egy divattal kapcsolatos sajtónyilvános eseményen. Thierry Mugler tervező ugyanis rendezett egy szexi revüestet gyönyörű kosztümökkel és nőkkel, a műsor címe „Mugler Follies”. Ennek májusban már a századik előadása volt, ebből az alkalomból látogattak el a hírességek a Le Comedia nevű párizsi színházba. Zahia Dehar adott az eleganciának, ezúttal egy kis feketét vett fel, önmagához képest kifejezetten asszonyosan nézett ki, persze hatalmas mellei csak úgy buzsogtak elő a ruha felső részéből.

AVEC gálavacsora

Hol nézett ki a legjobban Zahia Dehar?

De a képösszeállítás végén látható fotók élvezetétől sem lett volna szívünk megfosztani olvasóinkat. Februárban volt egy AVEC gálavacsora nevű rendezvény, és Zahia Dehar ide is fehérben ment, ruhája a földig ért és elképesztően merészen volt dekoltálva. Az embernek kicsit az az érzése, mintha mellbőségben nem is ez lenne a mérete a most már 22 éves, algériai születésű, Franciaországban „la scandaleuse” (kb. botrányhősnő) néven is emlegetett hírességnek. A kebleit sikerült már megint úgy bepasszírozni a ruhába, hogy azt az illúziót keltsék, mintha csak milliméterek választanák el őket a kiszabadulástól. A hat közül önnek melyik szerelés jön be a legjobban? Ez volt az eheti heti trend, szavazzon most is a kedvencére!