Ezen a héten be tudjuk önöket avatni a társasági hírgyár misztikus világába. Csak egy jó fotós kell hozzá, aki elkapja a megfelelő pillanatot, amikor Dobrády Ákos és Zimány Linda egymást nem érintő keze véletlen együttállást mutat, és akkor ilyen címek születnek. Ezt nem részletezzük tovább, eheti trend összeállításunkban a múlt heti Danubius partin megjelent celebritások közül Dukai Reginára és Debreczeni Zitára is szavazhat.

Tóth Gabi múlt hetiandrogün szerelését önök nem értékelték túl, sem pedig azt a gesztust, hogy az énekesnő egy parti kedvéért nemet váltott. A kis feketéket bemutató nemzetközi mezőnyünk Tóth Gabival és Groovehouse Judy-val kiegészített válogatottjában a két magyar jelölt a legutolsó helyen végzett. Az első helyre Kate Beckingsale színésznőt szavazták, mint már korábban is oly sokszor. Ezen a héten sajátmagunknak tettünk keresztbe azzal, hogy ismét magyar résztvevőket emeltünk be az összeállításba, mert egyik-másik öltözék nem osztotta a vizuális ingereket. Összeállításunk a Nyugati téri McDonald’sban, a Danubius éves ügyfélpartiján készült.

Dukai Regina a palesztin ellenálló

Tejben-vajban blogunk olvasóit már tavaly ősszel megosztotta a kérdés, hogy menő-e vagy kerülendő a palesztin kendő viselése, és inkább az utóbbi felé húzott a szívük. A kommentek közül egyre figyelmesek lettünk, amelyik arról értekezett, hogy a shemaghnak nagyon jó a nedvszívó képessége, ezért túrázásra praktikus viselet. De Dukai Regina énekesnő közel sem túrázni indult múlt csütörtökön este, hacsak az évekig türelemmel folytatott bulvárhaknit túrának nem hívjuk. Jobb kifejezés rá a zarándoklat. Dukai Regina zarándok kényelmes farmerben és fekete pólóban térítette a Danubius partin Eli Van Poeyer belga stylistot, az Éva magazin divatszerkesztőjét. A köztük lévő összhang látható, többek közt, ha a retiküljükre tekintünk.

Zimány Linda és Dobrády Ákos milyen kedves pár

Csodás fotókompozíciót volt lehetőségünk mellékelni, ezúton köszönjük fotóriporterünknek. Ez a kép univerzális: a heti trend összeállításba is kiváló, de ugyanúgy társasági, vagy mélybulvár rovatokba is, mert nehéz elkülöníteni a két celeb két, egymásra fedett kezét, szinte összetartoznak. Legjobb tudomásunk szerint Zimány Linda celebglamlány és Dobrády Ákos zenész közt nincs szoros és gyengéd kapcsolat, pedig azért jól néznek ki együtt, kedves pár. Zimány Linda a múlt heti nemzetközi összeállításunk ihletésével talpig feketébe öltözött, mint más, hasonló sajtóeseményen. A kezében narancslé látható, ellen ellenére nagyon vidám. Dobrády Ákos egy átlagos, utcai variációját mutatta be a magányos farkas szereléseknek, amelyik különösen a női magazinok főszerkesztőire képes nagy hatást gyakorolni.

Kontor Tamás és Szabó Eszter kiegészítője a sátor

A másik kedves pár ebben az összeállításban Kontor Tamás és Szabó Eszter, bár az ő szerelmük valódi, van legalábbis rá két eleven bizonyíték. Szabó Eszter a huszas-harmincas évek ihletésével állította össze rádiós szettjét, Kontort a szesztilalom korában rejlő stilisztikai lehetőségek kevésbé hozták lázba, sokkal inkább Ray Crebs nagyszerű, sugárzó karaktere a Dallasból. Három év és két közös gyerek után a pár szeptemberben határozta el, hogy összeházasodnak, de majd annak idején nem szeretnének nagy felhajtást. Ezen a jeles médiaeseményen is kerülték a felhajtást, fotónk egy sátor oldalában, a sötét éjszakéban készült.

Dér Henriett immunrendszere irigylésre méltó

Dér Henriett a Sugarloaf énekesnője jelentős mennyiségű C-vitaminnal készülhetett a jeles eseményre, talán minden sminkvonást egy immunrendszer erősítő és antioxidánsokban gazdag retard kapszulával kísért. Másképp nem tudjuk elképzelni, télvíz idején a fagyos macskakövön hogyan tud egy huszonéves nő csipke-legginsben és nyitott szandálban közlekedni. A termokabátka helyett talán nyúlszőr gallérral is kiegészíthette volna a tunikát, az is hasonlóan illett volna szettjéhez. Úgy tudjuk, az eseményen fellépő Sugarloaf nem adta elő Ágnes Vanillától az Örök nyár van a szívemben című slágert, amit sajnálunk kicsit.

Kanye West új kedvence a Mekiből

Debreczeni Zitát nem mertük kihagyni a heti trend összeállításunkból, ha már pályatárs- és barátnői Dukai Regina és Zimány Linda is szerepelnek. Az öltözékéről nem tudunk hosszan megemlékezi ötletek híján, ezért megemlékezünk Kanye Westről, aki jócsaj-blogjában személyes kedvencei közé sorolta a mi hungarikum Zitánkat. Tudjuk, hogy a természetben minden képződmény a gömb forma felé tendál, mert annál tökéletesebb nincs. Debreczeni Zita is nagy rajongással viseltetik a rapper iránt, éppen akkor is az ő zenéjét hallgatta, amikor megtudta, hogy Kanye West beposztolta őt. Riportereinket, akik szenvedtek ezen az eseményen, valószínűleg irigyli a rapper, hogy élőben is találkozhattak üdvöskéjével.