horoszkóp

A bevállalós vagy az angyalkás celebruha a nyerő?

2008.02.17. 15:20
Két-két képet láthat a hollywoodi hírességekről, hogy még megfontoltabban tudjon szavazni. A héten Paris Hilton Dunakavics-jellegű koktélruhában pompázott, Fergie megpróbált rendesen felöltözni, Beyoncé Knowles pedig egész hátát megmutató estélyiben jelent meg egy gálán.

A múlt héten Madonna hatalmas számú szavazatot kapott, de nem sokkal maradt le mögötte Heidi Klum sem. Ezen a héten a prominens eseményeknek (mint például a Grammy-átadó vagy a Berlinale) köszönhetően túlcsordultak a fotó adatbázisok a hírességek egészalakos, estélyis képeivel. Ezért most két-két fotó alapján szavaztatjuk meg, hogy ki volt a legszebb a héten.

Beyoncé

Beyoncé Knowles két, merész szabású estélyiben pompázott a héten. A kristálykék, tüllös estélyit a Grammy-díjátadón viselte, ahol duettet énekelt Tina Turnerrel. Csodálatos a ruha, bár az ezüstös, absztrakt felsőrész erősíti a sellőlány hatást, de ezt Beyoncétól már megszoktuk. Viszont a másik, krémsárga estélyi, amit egy Sony-rendezvényen viselt az énekesnő, merész és szexi hátkivágásával abszolút nyertes. Nyilván nem hordhatja bárki, de az ő egyénisége elbírja, hogy feneke irányába mutat két kis nyíl.

Paris Hilton

Paris Hilton, aki a héten bemutatta új, cukorkaszínű cipőkollekcióját, a héten csupa virágos-élénkszínűbe öltözött. Rendben van, hogy fiatalos ruhákat hord, amelyek a vékony alakját is érvényesülni hagyják, de lassan kezd úgy kinézni a hollywoodi híresség, mintha konkrétan Dunakavicsnak vagy a színes üveggolyónak szeretne öltözni. Azt viszont megadjuk neki, hogy a jobb oldalon látható fekete koktélruha nem unalmas, tényleg szép a szecessziós jellegű mell- és aljrész.

Fergie

Bár Fergie kinézetét sokan kritizálják, erre a két ruhára nem sok ellenvetést találhatunk. A bal oldali, lila színű, egyszerű vonalvezetésű estélyi klasszikus hatását a csípőig felívelő virágminta tivább erősíti. A másik, Beyoncé különleges ruhájához hasonló színű estélyit Fergie a Grammy-átadón viselte, és bár maga a ruha fantasztikus, nem feltétlenül előnyös az énekesnő mellein. Viszont ne kerülje el a figyelmünket, Fergie mindjét képen a tavasz alapkellékét, a retikült szorongatja.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohanről sosem gondoltuk, hogy róla kellene példát venni az öltözködés terén. Eheti szerelésével is vannak fenntartásaink, például nem értjük, hogy miért kell mindig a kevéssé formás lábait combközépig szabadon hagyó ruhákban megjelennie. A türkizszínű miniruhát egy Grammy-gála előtti bulira vette fel a színésznő, és ez a selyem rátéttel nem is csúnya, de nem értjük, Lohan miért egy bronz színű topánt vett fel hozzá. A jobb oldali, ezüst színű miniruha a fekete szőrmebundával viszont inkább egy Üllői úti szexuális munkás képét idéz fel bennünk.

Naomi Campbell

Naomi Campbell szintén kétségkívül kedveli a bundákat. A héten fekete szőrmében jelent meg egy Burberry által támogatott kiállításmegnyitón Londonban, majd másnap az Elle magazin díjátadójára egy fehér változatban ment el. A krémszínű, brokátnak tűnő ruhában csodálatosan szexi a szupermodell, de a szőrme által okozott angyalszárnyak viccesen hatnak.

Képaláírás

Pink nem szőke többé, hanem barna, és előszeretettel hord sötét ruhákat. Bár sejtelmünk sincs, hogy a sötétszürke ruha milyen anyagból készült, melegnek látszik. A fekete, elől erősen kivágott estélyit az énekesnő ugyanazon a Sony-gálán viselte, ahol Beyoncé kivillantotta a hátát. Egyszerű és nőies, vagy inkább előnytelen? Szavazzon.