Dögösek, szűk, latex kezeslábasban indulnak a világ megmentésére, vagy éppen elpusztítására. Minden idők legjobb külsejű női szuperhősét keressük. Heti trend.

A múlt héten a zenetörténelem legkatasztrofálisabb frizuráit mutattuk be, most azonban erősebb látvány után néztünk. Ezúttal a filmtörténelem legdögösebb, szupernaturális képességgel rendelkező hősnőit keressük. A listán szerepel bőrszerkós vámpír, ostoros macskanő, és láthatatlan celeb is. Ön melyik szuperhőst nem engedné ki az ágyából? Szavazzon.

Mystique, az alakváltó

Mystique

Kékre festve és teljesen elmaszkírozva nem egyszerű jó nőnek lenni, azonban Rebecca Romjinnak az X-men című filmben talán még ez is sikerült. A való életben szőke és kék szemű színésznő Mystique-et, az alakváltót alakítja, aki a történet szerint – akár egy fiataloknak szóló kampányban – abban hisz, az emberek az eredeti külsejével vagyis kék bőrrel, lenyalt vörös hajjal, és sárga szemmel is képesek őt elfogadni. Nos azt nem tudjuk, mennyire lehet vonzó egy kék nő, de az biztos Rebecca Romjin hagyományos külsővel hódította meg Jerry O'Connelt, akitől nemrég születtek meg ikrei.

Selene, a vámpír

Selene

Kate Beckinsale vámpírként kalézolt az Underworld című filmben. A vérszívótrendnek megfelelően a színésznő természetesen latex kezeslábasban küzd a nagyobb jóért, amennyiben a vámpírok céljait jónak lehet tekinteni. Beckinsale a bőrfűző mellett azért mást is tartogat, hiszen ki tudna ellenállni a hegyes fogaknak, és a Kelemen Anna kék kontaktlencséjét lepipáló, fagyos tekintetnek. Ráadásul mindezt a színésznő is tudja, hiszen saját bevallása szerint a kifejezetten fetisisztának számító öltözékével szokta megfűszerezni férje szexuális életét.

Macskanő

Macskanő

A felsorolásba Halle Berry ezúttal Macskanőként került be, pedig szintén megérdemelt volna egy esélyt az X-men című filmben alakított Ciklon karaktere miatt is. Azonban nem volt kérdés, hogy a szerepe szerint egy villámokat kreáló fehér hajú nő helyett lényegesen vonzóbb egy bőrből készült maszkban, melltartóban és szaggatott nadrágban rohangáló, dögös nő, pláne, ha ostor is van a kezében. A mozi ugyan nem lett a filmtörténet kiemelkedő darabja, de Halle Berry szerintünk így is minden idők legjobb Macskanője, hiába tett meg mindent Michelle Pfeiffer annak idején.

Méregcsók

Méregcsók

Uma Thurman, mielőtt Quentin Tarantino múzsája lett volna, az 1997-es Batman és Robin című filmben alakította a környezetvédelemért bármire képes Méregcsókot. Igazából nem tudtuk eldönteni, a színésznő fél arcát beborító zöld szemöldök, a borostyánlevelekből összeállított ruha, a zöld harisnya vagy a különös kontyokból összeállított frizura a legbizarabb része Thurman imidzsének, vagy úgy egyben bizarr. Szerepe szerint a csókjának áldozatául esett férfi úgysem lát többé semmit. Ha önök még nem csókolóztak a hősnővel, akkor látni fogják az összeállításunk tetején a szavazógépet.

Láthatatlan

Láthatatlan

Jessica Alba a Fantasztikus Négyes egyetlen női tagja, és a sors iróniája, a képessége a cseppet sem feltűnő láthatatlanság. A hősnőnk - köszönhetően a kozmikus sugárzásnak - amellett, hogy hivatásszerűen mentegeti a világot, a nyilvánosság előtt éli életét, és így tulajdonképpen az egyetlen celebnő a szuperhősök között. Ennek ellenére nem teremt különösebb divatot, hiszen a snassz kék kezeslábas nem a legjobb választás, hiába a mély dekoltázs.