horoszkóp

Egy brazil nőé a legjobb fenék ebben az évben

2008.11.15. 10:20
A Sloggi fehérneműmárka 2008-ban is megrendezte nemzetközi fenékszépségversenyét, amit ezúttal egy brazil lány és egy francia fiú nyert meg. A két győztes szerencsés testrészüknek köszönhetően fejenként 15 ezer euróval, egy modellszerződéssel és egy fenékbiztosítással lett gazdagabb. Az egyik zsűritag pedig a következőképpen foglalta össze a jó segg esszenciáját: legyen formás, kerek, megfelelő méretű és sima.

Amíg tavaly ősszel egy bolgár lány és egy román fiú lett a Sloggi fehérnemű cég nemzetközi fenékszépségversenyének győztese, addig idén egy 20 éves brazil hölgy és egy 27 éves francia férfi hátsófele bizonyult a legszebbnek. Melanie Nunes Fronckowiak és Saiba Bombote így 15 ezer euróval lett gazdagabb, emellett leszerződtették őket a cég következő reklámkampányához és biztosítást kötöttek a győztes testrészükre, ami az elkövetkezendő hónapokban fő bevételi forrásuk lesz. A nemzetközi megmérettetésre összesen 11.200 férfi és nő jelentkezett a Sloggi honlapján keresztül és a versenyzőkre több mint 31 millió szavazat érkezett. A döntőbe, amit november 12-én tartottak meg Párizsban, csupán negyvenöten jutottak be 26 ország jelentkezői közül. Magyarországot Szűcs Anikó és Lenárt Attila képviselte és sajnos elődiekhez hasonlóan nekik sem sikerült győzniük a világversenyen.

A legjobbak

A két első helyezettet egy ismert emberekből álló zsűri választotta ki. Az ítészek közt foglalt helyett többek között Adriana Karembeu színésznő és modell, Paolo Nespoli olasz űrhajós, Stan Murmur, egy fenekével festő művész, Lomig Guillo, az FHM francia kiadásának főszerkesztője, valamint a 2007-es győztesek. Az egyik zsűritag, Kristina Karembeu elmondta, számára fontos, hogy a fenék kellően feszes, kerek és arányos legyen, valamint az sem mindegy, hogy milyen a bőr, ami fedi. A láthatóan nagyon meghatott Melanie Nunes Fronckowiak csak annyit mondott a Telegraph riporterének, hogy nagyon boldog és köszöni szépen, hogy az ő feneke nyerte el leginkább Párizs tetszését.

A magyar mezőny női győztesének formás fenekét számos celeb is megtekinthette CKM magazin születésnapi partiján, amit október végén tartottak. Az eseményen Bódi Sylvi a következőképpen foglalta össze a jó férfihátsó ismérveit: „Kerek legyen, ne túl nagy, kemény, és kétoldalt, amikor beugrik a férfiaknak, az jól néz ki." Olvasóink szerint a modell rendelkezik a hatodik legszebb celebfenékkel hazánkban, a legformásabb celebfenékkel Gyulai Viktóra, a Fresh formáció sötét hajú tagja rendelkezik, aki ez alkalomból arról beszélt, a legtöbb bókot a valóéletben is ezen testrésze miatt kapja. A fenékfetisiszták örömére egyébként egyre több fehérneműgyártó cég dob piacra seggmutatós bugyikat.